Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka przypomniala sobie o ubrankach po dziecku po 4 latach

Polecane posty

Gość gość

Szwagierka jest w 2 ciazy. Ja ja bylam w ciazy duzo reczy po swoim synkowi mi dawala. Pamietam ze 2 torby jej oddalam jakis karton. a teraz po takim czasie jak niedlugo pojawi sie dziecko przypomina sobie o ubrankach ktore mi kiedys dala. Co jakis czas pisze do mnie z pytaniem czy nie mam np. takiej kurtki a czy takich spodni po jejsynu. i co chwile wyciagam ciuchy i od nowa sprawdzam. owszem znalazlam tam 2-3 sztuki ubranke po jej synku. jakies spodenki, 2 bluzeczki i tyle.

Gość gość
to zależy czy Ci dała te ubranka czy pożyczyła. Zawsze wcześniej trzeba o to zapytać. Jeśli pożyczyła to powinnaś oddać wszystkie.

Gość gość
ale wiadomo zawsze cos moze sie zniszczyc poplamic. staralam sie jej na biezaco oddawac ubranka.

Gość gość
a jak się coś zniszczyło to mówiłaś jej o tym? - powinnaś (jeśli pożyczone) Teraz co możesz zrobić to powiedzieć, że wszystko oddałaś, że przynajmniej tak Ci się wydaje, a jeśli się mylisz to możesz jej coś odkupić. Zapewne powie, że nie musisz, ale przynajmniej będzie gest z Twojej strony. Albo, będziesz musiała coś kupić...

Gość gość
tak wiedziala o tym.

Gość gość
Ja bym jej kupiła parę ciuszków , lub mega paczkę pampersów . Inaczej czuła bym się nieswojo. Sama mówisz , że coś jeszcze od niej znalazłaś jak poszukałaś. Zresztą wiem jak to jest , bo też podostawałam ubranka od 3 koleżanek i rzeczywiście potem nie pamiętałam co było od kogo. Jedna z nich zaszła potem w ciąże to dałam jej wszystko co było w idealnym stanie + pakę pampersów i było ok.