Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybielanie zębów

Polecane posty

Gość gość

Kto z was wybielał zęby? jakimi metodami? czy się opłacało? Bym chciała wybielić nieco zęby ale nie wiem jak żeby było to bezpieczne dla szkliwa, czytałam że wybielanie u dentysty sprawia że zęby są wrażliwe i bardziej potem podatne na przebarwienia.

Gość gość
ja tez używalam crest i jestem bardzo znajoma.. niby dzialaja 3 miesiace ale ja wybielalam jakies 3 lata temu a ludzie dalej mi mówią jakie ja mam biale zęby

Gość gość
*zadowolona

Gość gość
pasta do zębów ma tylko środki ścierne w składzie,nie może preparat w zwykłej sprzedaży zawierać kwasu dlatego po paście są zęby nadwrażliwe,bo ścieramy osad oraz zapewne trochę szkliwa,które ochrania zębinę nic nie pozostaje jak potem używac pasty na nadwrażliwość a u lekarza,nakłada na zęby żel,najczęściej 40%,i tylko od kondycji zębów zalezy czy będzie nadwrazliwość ,czy w czasie zabiegu będzie bolało,i jaki będzie efekt jesli ktoś ma płęno wypełnien w zębach,albo są poprzebarwiane to efekt nie bedzie jakiś spektakularny,będą jaśniejsze ...wybielałam się kiedyś tam systemem beyond,wyszło idelanie super biel,ale ja mam swoje zęby jasne i zdrowe efekt utrzymywał się kilka mcy,i nie wrócił kolor do wyksciowego,sa jasniejsze nie bolało mnie podczas wybielania,ani po ale moja koleżanka brała ketonal,tak cierpiała,i bardzo szybko wrócił jej kolor szary

Gość gość
moim zdaniem największy sens na wybielanie zębów u dentysty, ja wybielałam tu: http://www.unidentunion.com/ i nie miałam żadnych dolegliwości.