Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MocnyJaro

Jestem zbyt przystojny i dlatego nie mogę znaleźć kobiety która

Polecane posty

Gość xantrypa kreizi leidi
wiesz coo ? - ja mam naprawde przystojnego faceta - podoba sie chyba wszystkim nawet mojej mamie ! - a do tego fajny gawedziarz i zartownis, a opowiadac moze calymi dniami niestworzone historie - juz przerobilam jego caly zyciorys sto razy - jak dostal dubeltowke od wujka w wieku 8-lat - jak ja tragal przez pola i laki - aby sie wuj nie rozmyslil i mu nie odebral jej, jak wystrzelal wszystkie golebie sasiadowi, jak byl w wojsku dostawal nagrody za "wspaniale strzelanie"- ale nie wiedzial i jak to w wojsku- musial wystapic z szeregu i myslal no "przej****e"bedzie,a jak dostal prawko w wojsku jako najlepszy a te opowiesci to mozna sluchac ich ciagle i smiac sie bo ciagle cos wymysli smiesznego - taki gawedziarz z niego- a historie o duchach - to juz wogole mozna sie bac i smiac z niego i tak mu sie usta nie zamykaja nigdy - albo na cierpliwa trafil ?

Gość Marti148
Biedactwa :D Moje zdanie na ten temat jest takie, że tacy właśnie panowie sami wyrobili sobie opinię na swój temat. Ale też nie mierzy się wszystkich jedną miarą ;)