Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama3jaczkow

moje dzieci doprowadzaja mnie do szalu

Polecane posty

Gość mama3jaczkow

Jestem mama trojaczkow 2 dziewczynki i chlopiec powiem wprost nie mam juz sil i nerwow :( niechce mi sie wstawac rano bo wiem ze ten koszmar zacznie sie od nowa :( mąż ciezko pracuje zeby utrzymac rodzine czesto nie ma go calymi dniami a ja zajmuje sie tymi gnomami ,ciagle pluja krzycza placza bez powodu bija sie ,mnie :( wszedzie ich pelno maja 15 miesiecy brak mi sil czasem chciala bym wyjsc i nie wrocil,nawet klapsy nie dzialaja :/ ten glodny tamta ma mokrego pampersa ta spiaca i tak na okraglo to istne szatany wcielona ,nawet ich juz miloscia nie darze :(

Gość gość
gnojami ,no cóż ciesz się że masz zdrowe dzieci ,oddaj je do żłobka albo wynajmij nianie a sam idz do pracy .

Gość gość
no i lej je więcej ,będą grzeczniejsze .

Gość gość
to twoje dzieci i musisz radzic sobie sama,a jak juz ich nie kochasz to oddaj do domu dziecka ,tam napewno ktos sie nimi zajmie i pokocha.

Gość mama3jaczkow
Do zlobka ciezko sie dostac bo miejsc nie ma ,a nianie wynajelam ale rady se nie dala i na tym sie skonczylo :(

Gość mama3jaczkow
Mąż nigdy by sie nie zgodzil na oddanie dzieci

Gość mama3jaczkow
Mąż nigdy by sie nie zgodzil na oddanie dzieci a kocham go i nigdy nie chcialabym go stracic

Gość mama3jaczkow
Zajmuje sie nimi w weekendy dzieki czemu mam czas na siebie a tak to ja od pon do pt sie nimi zajmuje z jednym dzieckiem czasem jest ciezko a co dopiero z trojka czemu mi sie to przytrafilo :(

Gość gość
Aty napewno bys sie zgodzila?

Gość mama3jaczkow
Na oddanie dzieci? Szczerze mowiac tak :(

Gość gość
Juz o tobiw wiem wszystko,glupia babo

Gość mama3jaczkow
Super :/

Gość gość
0/10

Gość gość
to z in vitro?

Gość gość
przy takiej ilości nie dostaje sie niani z urzędu?

Gość gość
hardcore:O3 dzieci to jak kara od losu.

Gość mama3jaczkow
Zadne in vitro tylko naturalnie..mialam depresje po porodzie ale myslalam ze z czasem minie

Gość gość

Gość gośćm
a ktoś je diagnozował? Zdrowe są? Bo wiem, że zdrowe dzieci dają w tyłek i to jest norma. Ja pomagałam wychować jednego gnoma :o :D teraz ma prawie 6lat i zmieniło się tylko to, że artykułuje fakt, że ma pomysł. Czyli nie zmieniło się nic prócz tego, że uprzedza, że coś knuje :P

Gość mama3jaczkow
Mielismy propozycje na taka nianie ale mojemu mezowi odpierdzielilo i powiedzial ze ja mam z nimi siedziec istny cyrk zanim dzieci sie urodzily bylam szczesliwa :( niby dzieci to szczescie jaasne :(

Gość gość

Gość gośćm
za jednym trudno nadążyć a twoje pewnie się jeszcze rozłażą na wszystkie strony... A na spacer jak z nimi chodzisz? Masz taką długą stonogę-wózek?

Gość gość
Bardzo ci współczuję, bo wiem że właśnie ten wiek od 12 - 24 miesięcy u jednego dziecka mocno eksploatuje uwagę matki, jej troskę, wysiłek. Non stop trzeba mieć dziecko na "oku" nie mówiąc o innych obowiązkach domowych, dlatego nie dziwię się tobie i opiekunce też. Jedna osoba to za mało do trojaczków w tym wieku. To normalne że czujesz się zmęczona i musisz z mężem ustalić jakąś odpowiednią formę pomocy przy opiece nad "bąblami". To jest najtrudniejszy okres w wychowywaniu dzieci, kiedy skończą 3,5 roku, ulży ci i to dużo.

Gość mam dwa yoreczki
współczuje,ja nawet jednego dziecka nie chcę bo wiem czym to pachnie :O

Gość gość
no to nie fajnie z jego strony. Zostaw go na jeden dzień z dziećmi niech se radzi a Ty odpocznij

Gość gość

Gość mam dwa yoreczki
no toi męża tez masz ladnie walnietego

Gość gość
Doprowadzaja do szalu bo nie ma u Ciebie zdrowej dyscypliny. Nie mowie tu o biciu. Wystarczy ze bedziesz konsekwentna w swoich "grozbach". Nawet male dzieci rozumieja takie konsekwencje, a jezeli Ty tylko gadasz zeby gadac to one sobie nic nie beda robic z Twoich "pogrozek". Nie maja w domu autorytetu to szaleja jak chca. I czesto w takich sytuacjach jak Twoja, wszystkie dzieci traktuje sie jednakowo a przeciez kazde jest inne, I to, w jaki sposob podchodzisz do jednego nie znaczy ze drugiemu czy trzeciemu taka postawa bedzie pasowac. Niestety, trzeba poznac I ptzygladac sie kazdemu dziecku z osobna aby zobaczyc ktore podejscie jest dobre I dlaczego. Powinnas odetchnac I miec osoby z ktorymi moglabys zostawic dzieci lub dziecko (niekoniecznie cala trojke z jedna osoba) abys odpoczela. Maz pracuje duzo? Moze dlatego aby uciec od sytuacji ktora was obojga przerosla.