Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poznać BSA strasznie mnie on intryguje

Polecane posty

Gość gość

jaki jest w realu :D

Gość gość
wez k****a skoncz z zakladaniem tematow o tym debilu

Gość gość
Ciebie też? To jest nas już dwie. Też chciałabym zobaczyć jaki jest i w ogóle. :P Intrygujący facet. Ciekawe jak r***a... :P

Gość gość
właśnie.Facet pisze takie pierdoły...jakiś nienormalny.

Gość zIARNZB
przecież to prawik, to jak ma niby r****c...jak pokraka! :-D

Gość gość
mówi, że jest wielkim silnym facetem aryjczykiem :D a załoze sie, ze po drugiej stronie siedzi duży grubasek z zakolami ;D

Gość zIARNZB
Zazwyczaj tak się okazuje:-).Pewnie wielki oblech, z małym ptakiem...:D

Gość gość
Serio? Prawiczek? :D Uuu, a myślałam... Że jest Bogiem seksu :O chociaż mieć takiego swojego ucznia? Robiłby to co chcę...

Gość zIARNZB
Nie łudziłabym się, że będzie Tobie tak uległy.Eh- pokraka w każdym calu...:-/

Gość gość
bsa po co zakładałes temat? my wiemy ze załozyles sam

Taaa, ja zołożyłem temat przeciwko sobie... Ten temat jest antyBSA. Szkoda że nie zauważyłeś że ten kto go zakłada, to ostro mnie nienawidzi, widocznie jej poglądy nie pasują do moich, a że mam mocne argumenty na swoje poglądy, to starają się jak najbardziej oczernić BSA.

Gość gość
BSA jak myslisz czemu dalej nie masz d**y?

Gość zIARNZB
Ale te dwie na górze ewidentnie Cię lubią :D.Heh, tylko za co...jak Ty koleś masz nieźle pod kopułą nasrane.

gość-Bo jestem szczery i nie umiem kłamać, a tym samym podrywać.

Gość gość
ABS mi się podobasz 🌼 ale wybieram prawnika, który za mną lata. :P

Gość gość
BSA jak czesto walisz konia przed kompem?

Gość gość
skad wiesz ze lata za tobą jest prawikiem?

Gość gość
k***a jeszcze i posty kasuja:D

Gość gość
BSA jak często wychodzisz do ludzi?

Gość gość
a że mam mocne argumenty na swoje poglądy, to starają się jak najbardziej oczernić BSA." x j******iec kolejny maciej b jaka k****a takie bekarty rodzi

Gość gość
i tak jest dużo lepszy od MackaB

gość-Bycie z ludźmi nie sprawia mi przyjemności, więc po h*j z nimi być? Wolę być sam.

Gość gość
BSA,z dużym zainteresowaniem obserwuję,Twoje wypowiedzi na kafeterii I dochodzę do wniosku,że jesteś za tradycyjnym wzorem rodziny-czyli mężczyzna głową rodziny,kobieta ,jako ta głupsza z tyłu za mężem. ponadto wydaje mi się,że jesteś kure...o samotny I pomimo grania cwaniaka marzy ci się związek z kobieta,ale jesteś za leniwy ,no I oczywiście kierujesz się piepr,,,,,ą polską zasadą,że zycie w polsce konczy sie po 30-stce. jesteś taki macho bez trudu powinnieneś znaleźć kobietę,.skoro masz takie powodzenie w necie to prawdopodobnie w realu też będziesz miał

Gość gość
Bsa skoro nie lubisz ludzi to po ch*j piszesz na kafe? Widać ze ciągnie cie do ludzi nawet jeśli ich obrażasz

gość-Nie mam w realu powodzenia, gdybym miał, to bym nie był prawiczkiem. Nie jestem za tym, aby to facet rządził. Stado ma mieć przywódcę, jak kobieta jest mądrzejsza od faceta, to ona powinna rządzić, nie wierzę w partnerstwo, bo zazwyczaj te parnterstwo to zwyczajne rządzenie kobiety, mimo że jest głubsza od swojego partnera. Są kobiety które rządza w rodzinach i rodzina na tym świetnie wychodzi, pracowałem kiedyś u gościa w firmie, jego żona tam rządziła a jej mąż to był zwyczajne fachowiec, znał się na robocie ale nie na ludziach i firmie, dzięki jego żonie, to firma się rozwijała, jej mąż pewnie by tą firmę zbankrutował. Mimo wszystko przywódca musi być, ważne aby był to ten namądrzejszy. Co do samotności,to takiej nie odczuwam, przeszkadza mi jedynie ciekawość. Nigdy nie byłem w związku, nigdy nie miałem seksu, wieć dręczy mnie ciekawość, jak to jest.

gość- W necie tak, w realu nie. Gdybyś mnie znał i wysłał byś mi teraz SMSa, żeby poszedł na piwo, to bym odmówił, nie że nie lubię piwa, ale po prostu dobrze się teraz czuje, gdy jestem sam. Seksu oczywiście i tradycyjnie mi brakuje.

Gość gość
BSA, tylko tak sobie wmawiasz, że wolisz być sam, żeby nie czuć się z tym źle że jesteś sam. Tak naprawdę nikt nie chce być sam. Przegrany jest sam człowiek wśród ludzi... życzę powodzenia, ale ogarnij d.u.p.ę i zrób coś z tym. ;) myślę, że Ci się uda, gdy się postarasz... Trzymam kciuki.

Gość zIARNZB
Siedzisz tu i pieprzysz smuty.Z Twoim wyglądem potężnego knura i oblecha to nawet z usług prostytutki skorzystać biedny nie możesz.