Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poznać BSA strasznie mnie on intryguje

Polecane posty

gość-Czemu uważasz że nikt nie chce byś sam? Są ludzie samotnicy z wyboru. Zwierzęta też tak mają, wielkie niedźwiedzie, to żyją samotnie, do samic idą jedynie aby je zapłodnić, później znów żyją samotnie, bo tak lubią. Ja żyje sam i jest mi dobrze, brakuje seksu, dotyku kobiety itp. Tak mam, może i jestem s********m, bo ciągle kobietę kojarzę z seksem, ale nic nie poradzę że kobiety mnie seksualnie pociągają. Jakoś wasz charakter i wasz styl życia zawsze mnie odpychał.

Gość gość
czy człowiek jako istota rozumna nie powinnien próbować wszystkiego,co go zaciekawi.skoro nie wiesz co to sex I randka to dlaczego nie spróbujesz,zawsze znajdzie się jakaś chętna,może taka jak ty,która również nie wie ,co to randka,co to sex.według mnie jesteś za wygodny ,za leniwy,a może po prostu boisz się odrzucenia.

gość-Mieszkam na wsi, tu takich nie ma, po za tym na wsi faceta ocenia się po kasie, taka specyfika na Ślonskiej wsi.. Po za tym łatwiej iść na d****i, ale wtedy fascynacja seksem może minąć. Każdy kij ma dwa końce.

Gość gość
"Jakoś wasz charakter i wasz styl życia zawsze mnie odpychał." każda ma inny charakter, nie uogólniaj. Jaki styl życia? Ja też sobie kiedyś wmawiałam że nie potrzebuję pewnej osoby w moim życiu, nawet się cieszyłam, że nie mam ojca. Nie uczestniczy w moim życiu. Ale okłamywałam samą siebie. Podświadomie mi go brakowało, szukałam go w nauczycielach jak chodziłam do gimnazjum. :O tak tylko sobie wmawiasz BSA, człowiek potrzebuje drugiego człowieka bardziej niż chleba i wody. A wmawiasz sobie to żeby nie cierpieć. w odróżnieniu od zwierząt mamy rozum, duszę, uczucia wyższe. A zwierzęta kierują się instynktem etc.

gość-Różnica między nami, polega na płci, ty jesteś kobietą, samotność cię zabija, masz racje w twojej wypowiedzi, ale ona dotyczy kobiet. Faceci nie potrzebują towarzystwa, tak jak Niedźwiedzie, samica Niedziwiedzia potrzebuje towarzystwa innego Niedziewdzia, ale duży samiec już nie. Mnie naprawę samemu jest dobrze, brakuje tylko potrzeb seksualnych, jak by mi kobieta dała dziecko, to już było by mega szczęście.

Gość gość
do gościa z ostatniego wpisu,nie zgadzam się z tobą,nie kazdy potrzebuje tej drugiej osoby I skoro BSA ,jest szczęśliwy to po ch.j to zmieniać.BSA.nic na siłę.BSA,nie krytykuję twojego stylu życia tylko uważam ,że należy spróbowac,żeby potem nie żałować,że nic się nie zrobiło w celu zrealizowania marzenia,w twoim przypadku,bycia z kobietą.z drugiej strony życie jest tak przej**a..,że jak ktoś ma pod górkę,to choćby ch.j na chu.u stawał to nic nie zmieni w swojej egzystencji.

Gość gość
BSA zaprzeczasz sam sobie ,chcesz samotności,ale również chcesz dziecka,to się wzajemnie wyklucza

O BSA, masz jednak adoratorki. To porzuć miłość niespełnioną do mnie i bierz się za zgromadzone tu Panie :D

Gość gość
Panie? a jaka Pani zainteresuje sie taka szmata jak basa? :D

Gość gość
BSA,zostań przy krwawej,na mnie nie licz jestem aseksualna.

Agresja i silne, często skrajne, sprzeczne emocje które nim targają nie wskazują na poczucie szczęścia w samotności ;)

gość-Coś w tym jest. Ale ja dziwny jestem, lubię zwierzęta, kiedyś polowałem na szczura w stodole, jak go już dopadłem, to chowałem go w klatce i wytresowałem. Sam się zastanawiam sam nad sobą. Ten świat chyba się na tyle z****ł, że lepiej w nim być samemu, zobacz kim są dzisiaj kobiety, same szmaty, materialistki i cholera wie co, świat się zepsuł.

Gość gość
może jest taki,bo kocha ciebie,krwawa

Gość gość
a mężczyźni,czy im nie odpier...a,im młodsza tym lepsza.może jesteśmy próżne,bo mężczyzna szukając kobiety myśli tylko o tym,żeby się nią pochwalić przed kolegami

Kocha, tak mocno, że próbując mnie sobie obrzydzić nazywa szmatą i dupodajką :D

Gość Szaleństwo debili
Jak już sie znajdzie noworysz inny od tego pospólstwa mają go zaciukać.Nie przejmuj się BSA oni są tacy sami tylko boją sie do tego przyznac a tutaj wielkich gieroji odgrywaja:D

Gość gość
Selekcjonuj wypowiedzi.Debilom w ogóle nie odpowiadaj.Niech wściekle pianę toczą chu.ja im to da:D Ty rób swoje,tylko z kulturalnymi osobami rozmawiaj.Patologię odsuwaj na boczny tor.

Gość gość
Przestań BSA p*******ć. Są porządne dziewczyny. Między innymi ja jestem dziewicą i czekam kiedy spotkam wielką miłość. :P

Gość gość
No co? nie mogę od czasu do czasu sb poprzeklinać? Przecież nie rzucam co drugie słowo kurffa. Zwłaszcza w realu :O zresztą musiałam dostosować się do tutejszego towarzystwa.