Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek a cellulit

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym miec kochanka nawet taki jeden do mnie miesza. Ale ja mam blokade ten wstrenty cellulit na udach i pupie on jest obrzydliwy. Czy wy faceci zwracacie w lozku na to uwage?

Gość gość
Wstretny mialo byc :)

Gość facetttt1111
a nasz przy tym nadwagę?

Gość gość
Przerabane tego cholerstwa nie da sie pozbyc a mam 32 lata jestem szczupla ale biore tabsy anty od 12 lat . Tak na starosc dupcyc mi sie zachcialo a tu taki zonk.

Gość facetttt1111
poćwicz mięśnie pupy!

Gość gość
Fajna ze mnie babka taka rasowa sie zrobilam zaostrzyly mi sie rysy twarzy ,biust fajniejszy mam niz 5 lat temu . Ubieram sie odwazniej i modniej niz bylam mlodsza dojrzalam ale widze ze cialo glownie uda zwiotczaly plus ten cellulit.

Gość facetttt1111
a ile masz cm w udzie?

Gość gość
Do wakacji musze cos z tym zrobic bo na plaze nie wyjde w bikini. Zapisze sie na silownie i pojezdze na orbitreku. Ach jakie cisteczka byly na wakacjach dobrze ze mnie z bliska nie widzieli.

Gość gość
W ciul wczoraj sie mierzylam 55 cm :( w najgrubszym miejscu

Gość facetttt1111
dobry pomysł! jędrne uda to połowa sukcesu!

Gość facetttt1111
55 cm to nie jest tak źle!!!

Gość gość
No nie wiem jakies takie grube mi sie wydaja z reszta zawsze byly malo proporcjonalne do chudych lydek :) No tak nie mozna miec wszystkiego jak to mowia " nogi i tak ida na bok " :)

Gość facetttt1111
nie przejmuj się za bardzo!

Gość gość
Wiem - musze dac na luz i cos z tym zrobic przynajmniej probowac . Wiesz ja to taka wrazliwa dusza jestem i za bardzo sie wszystkim przejmuje .

Gość gość
Ja spotykam się z żonatym facetem i on regularnie komplementuje moje ciało, że jest takie nie za miękkie, że takie jędrne, że w ogóle nie mam cellulitu, powiedział mi nawet, że mogłabym być modelką prezentującą bieliznę :D Z tym to akurat moim zdaniem trochę przesadził, ale on uważa, że jestem piękna :D Mam 25 lat, 164cm, ważę 48kg, piersi małe B

Gość gość
Kiedy bylam w twoim wieku (25 lat ) rowniez umawialam sie z zonatym i jak to mowie bylam piekna i mloda z jedrnym cialem. Tez bylam piekna dla niego i wiem ze nadal jestem bo mnie widuje obecnie tylko jako przyjaciela ubraną ,wstydzilabym sie teraz rozebrac przed nim. Cialo po 30 i po porodzie diametralnie sie zmienia ,a ja jeszcze nigdy nie cwiczylam, bo nie lubie sportu i teraz widze ogromna roznice jak bylo kiedys , a jak jest teraz.

Gość gość
Przesadzacie,jestem po 40,szczupla,niewysoka,z dużym jedrnym biustem,w udach 46 cm,ostatnio facet mlodszy ode mnie o 10 lat powiedział mi w lozku,ze mam piękne cialo. Wiek nie zawsze świadczy o wyglądzie

Gość gość
Trudno by go bylo zastąpić,byl niesamowity.