Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondynka Playa

Tylko dla kochanek i mezatek

Polecane posty

Naprawde tylko na to Was stac? Na plucie jadem i wyzywanie kogos, kogo nigdy na oczy nie widzialyscie? Bardzo mi jest Was zal kobietki, bardzo. :)

Gość gość
A Ciebie stać tylko na bycie kochanką? Żałosne!!!

Gość gość
Jaka treść takie komentarze. Jaka autorka, takie o niej opinie. Sama chciałaś i dostałaś.

Gość gość
bohaterka skandalu 30 Naprawde tylko na to Was stac? Na plucie jadem i wyzywanie kogos, kogo nigdy na oczy nie widzialyscie? Bardzo mi jest Was zal kobietki, bardzo. usmiech.gif po prostu nie popieramy zła.

Gość gość
Ten topik to już nie ciuchaland. To zwykły szmateks, ze ścierą.

Gość gość
Cześć Flanelka. Przy ludziach nie będę cię ścierką nazywał.:)

Gość gość
A gdzie ten topik dla kochanek, to chętnie się przeniosę za naszą "bohaterką" :D:D:D

Gość gość
Uciekaj uciekaj... nic dziwnego że na tyle Cię stać!!!!! Ale pamiętaj NIGDY NIE ZBUDUJESZ SWOJEGO SZCZĘŚCIA NA CUDZYM NIESZCZĘŚCIU i kiedyś nie uciekniesz i dopadnie Cię i zapłacisz za wszystko!!!! Zapamiętaj te słowa!

Gość do kochanka
nie dziw sie, ze zona mu jeszcze herbatke podala. Zycie bywa przewrotne i byc moze sama otrzymasz odpowiedz na wszystkie pytania,i na wlasnnym przykladzie , gdy to ty ja bedziesz podawac za x lat swojemu mezowi herbatke. Osobiscie tego nie rozumiem, oczy bym mu wydrapala i puscila go z torbami. Jednak niedziwie sie juz niczemu, bo boje sie ze kiedys to wroci do mnie. Zycie nauczylo mnie wielokrotnie . Jestem mlodsza 2 lata od ciebie

Gość do kochanka
gardzilam kobietami , ktore zyja z alkoholikami, az w koncu ja zwiazalam sie z jednym na wiele lat i dowiedzialam sie, czemu one nie mogly odejsc od pijaczkow. Dziwilam sie mlodej kolezance, ze zwiazala sie z rozwodnikam z dziecmi , az w koncu ja sie w takim zakochalam . moge tak wymieniac w nieskonczonosc...

Gość gość
autorko gdybyś spadała z poziomu swojego ego na poziom swojej inteligencji to prawdopodobnie być się zabiła. Z Twoich wypowiedzi wynika że jest okropnie głupia i powtarzasz się bez końca. Nie mogę :) jesteś w zaszczycie że zechciał Cię żonaty 50-latek ? żal.pl :)

Gość gość
blachara która na d***ee chce zrobić karierę :) wstyd ! :)

Gość gosc rrrrr22t
No mile mezatki :)krytykantki:)to napisze wam dlaczego wasi faceci was zdradzaja bo kurcze tluste sie robicie ,czesto nie macie zadnych zainteresowan, nie staracie sie juz w luzku:) myslicie ze jak macie 20 lat stazu to juz facet jest wasz na zawsze:) tylko potraficie krytykowac ta kobiete :)a ja ja popieram :)rob kobieto jak chcesz:) pamietajcie durne mezatki ze zawsze sie trzeba starac w malzenstwie :)uprawiac sport byc szczupla i slicznie sie ubierac

Gość gość
kolejna, tępa i sfrustrowana kochanico żonatego czy ciebie też nie chce żaden wolny mężczyzna? :D ty też jak autorka dorwałaś się do rozporka żonatego starca i ciągniesz flaka? :D

Gość gość
dobrze ze są takie młode kurewki my lubimy podymać ale u żonki zawsze najlepiej:D Czasem sie trzeba wysilić i po opowiadać rózne pierdoły zeby dupa na dłużej została....ale warto bo dziwki są o wiele droższe:DD

Gość gość
7.03 Miła nie krytykantko, rozejrzyj się wokół swoich koleżanek i rówieśnic, ile wśród nich (i tych młodszych też) jest tłustych i zaniedbanych? Mylisz się, nie wystarczy o siebie dbać i ładnie się ubierać, by męża przy sobie "utrzymać" i by nie zdradzał, nie wystarczy również dbać o niego, wspólne dzieci , psa i dom... :) Wystarczy za to tak po prostu wybrać odpowiedniego mężczyznę ;)

Gość gość
Uśmiałam się:) Dlaczego autorka uważa, że jest tą jedyną i wybraną? Roochacz zdradzał żonę wcześniej, tacy nie mają skrupułów. "Wygląda dużo młodziej.."Może uwierzył, że jest nieśmiertelny, a pływający czas go nie dotyczy??:) Żona przeciętna, zaniedbana..haha, te gadki, stare jak świat..Jak się zasuwa W pracy i w domu przy dzieciach, I przy mężu "z firmą", to może nie zawsze starcza sił na tipsy i doczepione rzęsy:) Autorka się dziwi, że żona podała mężowi herbatę? Bo w małżeństwie jest tak, że jak robię coś sobie (herbatkę, kanapkę), to i od razu mężowi, bo jesteśmy My, nie Ja. W wieloletnich malzenstwach tak to właśnie działa. Ciekawe, że żona tak go "zaniedbywała", że po takiej wiadomości jeszcze mu herbatę zrobiła:). No tak, miała na niego wrzeszczeć, jak przekupa:)

Gość gość
A przy herbatce mogą spokojnie i na trzeźwo porozmawiać o tym, co po pijanemu mówił ;)

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć czy Wasz romans ma rację bytu, czy on rozwiedzie sie dla Ciebie, npisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
07:03 Pale ciagniesz zawodowo durna nastko ale na chodzenie do szkoly juz czasu nie bylo :-) Wez slownik,zobacz jak sie pisze lozko a potem do niego wskakuj :-)