Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak244

jestem zalamana

Polecane posty

Gość gosiak244

Zalamalam sie . Mam juz dsc. Od kwiettnia przytylam 8 kg. To duzo. Widac po mnie too szczegolnie uda pupa i brzuch. Nie akceptuje tego. Od miesiaca chodze 3 czasem 4 tyg na fitness moze widze malenka roNice i napewno waga nnie rosnie barziej. Powoden byly tabletki antykoncep. Ktore odstawilam.. nie obzeram sie. Naprawde. A waga nic... co mam robic. Szukamnnaprawde ostatniej drogi ratunku

Gość gość
Przestan zrec i jeszcze wiecej cwicz

w pelni cie rozumiem jak sie zujesz. ja po2 miesiecznej kuracji antykoncepcynej przytylam o zgrozo 12 kg . a zrzucanie tej wagi zajelo mi pół roku. niestety w tobie najprawdopodobniej sa jeszcze te hormony i dopoki oranizm ich nie usunie nie bedzie widac spektakulranych efektow. po prostu trzymaj diete i cwicz

Gość Zrzuć brzuch
Zapraszam na mojego bloga o diecie, ćwiczeniach i zdrowym stylu życia znajdziecie tam fajne przepisy na dietetyczne potrawy , przekąski i napoje. Porady odnośnie diety i ćwiczeń i zdrowego wraz z filmami i zdjęciami. Dodatkowo przedstawiam na blogu swoją przygodę z odchudzaniem i treningami. Polecam każdemu kto chce pozbyć się zbędnych kilogramów i zmienić coś w swoim życiu zrzucbrzuch.blogspot.com

Gość Plota80
A rozważałaś wspomaganie diety jakimś suplementem np. www.promoslim.pl U mnie spisały się bardzo dobrze zapobiegały napadom głodu.Dzięki jego pomocy schudłam 10 kg.

Gość kiteczka koteczka mala
ja schudlam od 13 wrzesnia juz 6 kilo, postawilam na kefir i sok grejfrtowy z marwita codziennie, , nie jem po 18, rano wstaje kawa, kanapka, obiad surowka ryz albo kasza, mieso, nie jem ziemniakow, pije pokrzywe, herbate linee, moje cialo juz sie zmienilo , ale pije bardzo bardzo duzo kefiru, dzien koncze serkiem wiejskim, acha objadam sie tez ogorkami kiszonymi, warzywami na parze sobie robie, dzisiaj na obiad ugotowalam bób mrozony, zupy jem ale bez ziemniakow, makaronu, waga leci a przedwszystkim brzuszek jest plaski i robi sie super talia, wcisnelam sie w spodnie 38, startowalam z wagi 76 teraz mam 69,9 :))))

Gość gość
oj, marny spaślaku sexu nie poznasz a tylko umiesz wpieprzać żarcie!!!!

Gość Olcia Dubicka
Fitness to dobry pomysł ale czasami to nie wystarcza ;/ Mi panienka dla której zajmuję się dziećmi chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam tylko na zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co jeszcze nasila bezpieczeństwo

Gość Ewka J
Sport, sport i jeszcze raz sport Ci może pomóc. Do tego dietetyczne menu i na pewno dasz rade pozbyć się kłopotu. Ja sama też zrzucam brzuch i dlatego chodzę dwa razy w tygodniu na fitness. Do tego łykam kapsułki wspomagające odchudzanie, dokładnie te - www.skracaj.com/889a.html i na razie tylko trochę jestem chudsza. Ale mam nadzieję, że jeszcze do świąt sytuacja się poprawi.

Gość gość
zrób sobie takie dni owocowo warzywne fajnie waga na tym leci tylko nie dużo jabłek i bananów,np,co drugi dzień warzywa i owoce idzie się tym zapchać a i waga drgnie:)

kiteczka koteczka mala- Może i chudniesz, ale jakim kosztem ;( Kawa wypłukuje wodę z organizmu ( tą potrzebną) w zamian za to niebawet organizm zacznie ją magazynować przez jej niedostatek i zaczniesz pęcznieć ! Ziemniaki ? To mit, że tuczą ! Musimy codziennie jest dużo węglowowanów i białka, możemy zrezygnować z tłuszczu a przede wszystkim z cukru. Makaron też możemy jeść tylko nie możemy tych węglowodanów łączyć z sosami ani smażeniem. Na początku leci nam nadmiar wody (ale nie wszystko) mniej jemy, dzięki temu czujemy się smuklejsze i na wadze też widzimy mniej, najlepszym sposobem jest mierzenie się. Autorko pamiętaj, że 70% to dieta 30% ćwiczenia do schudnięcia. Nie stosuj żadnych tabletek odchudzających, pij 1,5 litra wody dziennie, herbatkę z żurawiną, pokrzywę, jedz 5 posiłków co 3 godziny, r***aj się (aerobowo -> bieganie, rower, orbitrek) i pamiętaj, że tkankę tłuszczową spalasz po 30 minutach ... zbilansuj dietę, jedz mądrze i do syta, nie głódź się !!! A CO DO HORMONÓW- zaczęłam brać w Kwietniu 2013, przytyłam do Września tyle co Ty (8kg) to była w większości woda, dlatego postaraj się pić ok 2 litrów płynu (to co wcześniej wypisałam) dziennie, tylko w odstępach nie tak, że cały dzień nic a na koniec dnia bach bach. Zapraszam na Nasz temat "ZDROWA DIETA" i powodzenia !:)

Gość gość
Z własnego doświadczenia polecam wam AcaiBerry900 które kupiłam tutaj http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=8595&pid=129&bid=advandec . Podstawą odchudzania jest ****** ograniczenie jedzenia. Jednak efekty jedynie tych dwóch elementów będą powolne. Dlatego polecam stosowanie AcaiBerry900 która przyśpiesza spalanie tłuszczu i oczyszcza nasz organizm. W miesiąc zrzuciłam prawie 4kg

Gość gość
nie żrej tyle listek sałaty i woda wystarczy

Gość Ela 28
skusiłam się i od tygodnia stosuje AcaiBerry900 zakupione na stronce podanej przez "gosc" http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerr y-900/?uid=8595&pid=129&bid=advandec mój rezultat ro -1,3kg jem troszkę mniej i więcej się ruszam. Ten suplement faktycznie działa