Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peppaa

świnka skarbonka na co byscie zbierali

Polecane posty

Gość peppaa

hej, kupiłam dziś taką śliczną swinkę- szklana, przezroczysta, recznie robiona będziemy wrzucać z chłopakiem same 5-ciozłotowki, na koniec trzeba rozbić młotkiem :D jest spora wiec kiedy będzie pelna nazbiera się konkretna suma na co byscie przeznaczyli? tak z ciekawości pytam

Gość gość
na nową świnkę skarbonkę, pokrytą szczerym złotem

Gość yejeje
na bilet do burdelu

Gość peppaa
chodzi mi o takie pomysły w stylu: "kurcze, chciałabym to mieć ale w zyciu nie wydam pieniędzy na takie zbytki czy pierdoły" dodam, że na koncie mam kilkadziesiąt tys.ale ze nie mam jeszcze własnego m, to szkoda mi wydac 1-2tys. na jakies p*****ly czy na wakacje

Gość gość
na wakacje ja dostalam od mamy taka skarbonke na urodziny,nie wiedzialam oczywiscie ile tam jest uzbieralo sie 1800zl

Gość peppaa
a ta kwota będzie na takie wlasnie zbytki i p*****ly :D

Gość peppaa
bo jak na razie to wymyslilam weekend w spa dla dwojga, w obrzydliwie drogim hotelu albo może lot balonem...

Gość gość
A ja mam taką dużą puszkę we wzór dolarowy i wrzucamy ze swoim facetem zawsze po ok 50-70 zł z każdej wypłaty x 2, no i wszytsko to co zdoła nam się zaoszczędzić z pieniędzy po miesiącu. Tzn wrzucamy wszystko to co zostaje nam z wypłaty na koniec miesiąca. Na co zbieramy?? Na naszą przyszłośc- ślub cywilny, dziecko...

Gość gość
Ja pół roku tak zbierałam i po rozbiciu sama się zdiwiłam ze uzbierało się tam ponad 1300 zł. Ale jest jedna zasada tj WRZUCASZ CODZIENNIE COS. Nie warto wrzucać poniżej 1 zł.

Gość peppaa
no u nas to nie przejdzie, bo oboje mamy bardzo zróżnicowane wyplaty w każdym miesiacu a przez to ze mieszkam z rodzicami to praktycznie mogę odłożyć całą wypłatę ja znowu mam taki "problem" ze od kiedy pamiętam to zawsze było bardzo krucho z kasą i trzeba było liczyć każdy grosz, teraz zarabiam bardzo dużo ale jakos pozostał we mnie ten nawyk, ze nie wydaje się pieniędzy na p*****ly, ta swinka ma to zmienić :)

Gość koniushykrólewski
nie jestem masochistą, przeżroczysta i widać ile jest w środku, chyba musiała by być ze szkła pancernego

Gość kamilek12
na narkotyki