Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinaaaaaa

Pobita za nic przez męża

Polecane posty

Gość Kalinaaaaaa

Mąz pobił mnie dzisiaj z rana jak przyszedł z impraezy, podpity,Zapytałam się dlaczego mnie nie wziął ze sobą,,powiedział że byli sami koledzy .Jak się póżniej okazało,były tez dwie kobiety. swoich kolegów.Poprostu nie chciał ,zebym z nim szła ,jesteśmy 6 lat poślubie.Nie wiem co mam zrobić,żyć z takim człowiekiem który mnir bije za nic.Proszę doradzcie mi czy taki człowiek potrafi się zmienić,przeprasza, a potem robi ton samo..

Gość gość
Nie chcę cię straszyć, ale tacy ludzie raczej się nie zmieniają. Piją, potem biją, potem przepraszają, a potem znów piją, biją i przepraszają...

Gość gość
jeden z tych polaczków co nie szanuje kobiet. uciekaj kobieto od niego jak najdalej!

ty jesteś taka durna czy tylko udajesz? tak z ciekawości - za co mąż MOŻE pobić żonę? /

Gość gość
to prowo juz dzisiaj był jeden taki temat

Gość gość
jak się baby nie bije to jej wątroba gnije

bo zupa była za słona. Sorki. Ale jeśli ktoś rowy kopie za psie pieniądze. I te psie pieniądze daje żeby co kolwiek było do żarcia. A kobieta nawet gotować nieumie? To wp*****l. Bo to nietylko zupę zasoliła,ale to moje ciężko zarobione pieniądze wrzuciła w błoto. To po co ja pracuję? Puknijcie się baby w łeb