Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nisiabellllla

skończyć ze sobą nie tak łatwo

Polecane posty

Gość Nisiabellllla

,Mam juz dosyć tego życia myśle jak skończyć ze sobą,rozmyślam od dawna.Mam córke 15 letnią,myśle o niej żeby wytrzymać jeszcze te dwa i pół roku do jej pełnoletności.Ale chyba nie dam rady.Zycie mnie przerosło,nie cieszy ,ciągły brak pracy,umowy śmieciowe tylko takie znajduje.Mąż którego nie interesuje,ma swoje życie ja jestem tylko niepotrzebnym dodatkiem,Najważniejsza jest jego osoba,Jestem osobą wierzącą,wobec kościoła będe potępiona?.Kuzyn się powiesił,i mu się udało,ma święty spokój.

Gość sangria87
tez czesto o tym mysle

Gość gość
Polecam wizytę i psychiatry, dalej psycholog naprawdę pomaga i nie ma się co bać http://cur.lv/4sa8n

Gość arnicca
Myślisz, że córka pełnoletnia lepiej zniesie śmierć matki? Będzie się przez lata zadręczała, ze nic nie zauważyła, że nie pomogła. Śmierć to ostateczność. Dlaczego nie chcesz walczyć? Chociażby dla córki, zeby nie była córką samobójczyni? Przydałaby Ci się wizyta u psychologa. Taka wizyta pracy Ci co prawda nie da, ale spojrzałabyś inaczej na świat i zobaczyła, że zawsze coś można zmienić, przeszkody można pokonać.

Gość gość
trudne chwile kiedys mina,masz corkePomysl kobieto jak ona bedzie sie czula jak kiedys bedzie brala slub.ona bedzie taka samotna ,a napewno bedzie potrzebowala twojej rady.I jeszcze druga sprawa twoje wnuki nigdy cie nie poznaja.Nie rob glupot i idz do lekarza jest duzo lekow ktore swietnie dzialaja Bedzie dobrze i tobie kiedys zaswieci slonce ,pozdrawiam

Gość Kasia44
Pomyśl o córce, odrzuć te straszne myśli.Koniecznie zgłoś się do lekarza po leki.Czy uważasz że odebranie sobie życie to jest rozwiązanie? Moim zdaniem to tchórzostwo.Jutro idz do lekarza KONIECZNIE!

Gość gość
najlepiej sie zabic zranisz córke . powiem ci tak masz zyc i tyle facetem sie nieprzejmowac i idź pogadaj z księdzem o swoich problemach albo w słuchanicy sie wyżal najlepiej wtedy gdy niebedzie dużo ludzi bedziesz mogła znim pogadać .

Gość kaktusik niebieski
Nie rób tego. Będziesz potępiona tak samo jak ten co się powiesił

Gość gość
e tam potępiona :o Córce tego nie rób. A chłopa miej w upie :o