Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połaniewska

temat dla normalnej części ludu

Polecane posty

Gość połaniewska

jestem samotną matką dwójki dzieciaków czy mam szanse żeby ktoś mnie zauważył i pokochał? nie chce być sama już zawsze...

Gość gość
A dlaczego jesteś sama? Ja tam uważam, że jest ok o ile są jakieś racjonalne powody dla których jesteś sama no chyba ze cię gach z domu wywalił bo puszczałaś się...a dzieci jak z ojcem zyja?

Gość połaniewska
to dlaczego jestem sama co jest nie tak skoro nie fakt iż mam dzieci?

Gość połaniewska
dzieci są przy mnie, niedogadywałam się z mężem wspólnie podjeliśmy decyzję o rozstaniu. może jestem sama bo bardzo bardzo tego niechcę?

Gość połaniewska
proszę o odpowiedź może powinnam zacząć jakoś szukać mężczyzny?

Gość gość
A dlaczego ma nie zuwazyc? Samotna matka to duze wywanie ale od Ciebie zalezy kogo szukasz (jezeli), I przemyslec dobrze sprawe potencjalnego partnera wzgledem dzieci. Matkom czesto sie niepodoba sposob w jaki "obcy facet" traktuje jej dzieci. Nieraz zauwazylam ze facet jest sluszny, za to mamuska piorka stroszy bo to sa jej dzieci" itd..itd.. szczegolnie gdy dorosli zamieszkaja razem. To tylko jeden z przykladow zakladajac ze chcialabys kiedys zdzielic mieszkanie z facetem. Jezeli nie masz takiego zamiaru to nie musisz sie martwic o dzieci. Dbaj o nie, kochaj a prywatnie zyj tak, jak Tobie sie podoba.

Gość gość
Ja tam by sie z taką nie wiązał z dzieciakami skoro sam chce mieć swoje własne. Jak można sobie robić dzieci a później zastanawiać się czy będzie sie dobrym rodzicem. Ja bym chciał mieć kobietę bez dzieci. Może cię urażę ale 2 dzieci to jednak problem dla facetów.

Gość gość
nie jesteś sama, tylko z dziećmi one i tak byłyby najważniejsze, z facetem czy bez, każda matka zawsze wybrałaby dzieci jakby musiała wybierać, więc skup się na tym, by mysleć, że przecież dobrze, że je masz, że są zdrowe, lepiej, że bez faceta zostałas niz jakbys miała zostać bez dzieci milość do dzieci jest największa i najsilniejsza, dasz więc radę, one CI wynagrodzą wszystko

Gość połaniewska
dziękuję za odpowiedzi...

Gość połaniewska
czyli jest tak 50/50...

Gość gość
ile dzieci mają lat? poc o Ci facet, masz kogo kochać chodzi tylko o seks? na to zawsze sie ktoś znajdzie a przyjaźń, rozmowy możesz realizować z rodzicami lub na kafe

Gość połaniewska
chciałam dodać że nie szukam ojca moim dzieciom bo go mają ja szukam mężczyzny który zechce zaopiekować się mną...

Gość gość
Osobiście nie chciałbym mieć kobietę z dziećmi.Trudno jest przystosować się do cudzych dzieci.Własne to co innego.Od noworodka znasz i kochasz,a obce to może być różnie.Przepraszam ale taka jest prawda.

Gość połaniewska
dzieciaki mają 4 i 3 latka. nie chodzi mi o sex chodzi mi o wsparcie i miłość, na rodziców nie mogę liczyć...

Gość połaniewska
nie przepraszaj ja doskonale sb zdaję sprawę że jestem na przegranej pozycji...

Gość gość
po co chcesz facetowi d zawracać, skoro i tak chodzi Ci bardziej o kogoś dla dzieci, a jego nigdy nie zdołasz mocno pokochać mając dzieci, bo je zawsze będziesz kochać BARDZIEJ....;-/

Gość połaniewska
proszę o więcej odpowiedzi

Gość gość
no ale Ty jemu też musisz oferowac wsparcie i miłość dasz rade pogodzić to z dwojgiem małych dzieci , które będa zazdrosne i będą chciały Cię mieć tylko dla siebie?i którym będziesz musiala przyznac pierwszeństwo

Gość połaniewska
nie właśnie nie! chodzi mi o kogoś dla mnie... nie rozumiecie... moje dzieci mają ojca i grono ludzi które ja kocha i o nie dba a co ze mną ja też chcę zeby ktoś o mnie dbał a nie mogę od takich maluchów wymagać żeby o mnie dbały...

Gość gość
moja kolezanka ma 2 dzieci i po tym jak sie rozwiodla miala jednego wykorzystala go i rzucila teraz ma drugiego co na nia z********a za granica i wysyla jej pieniadze i jak przyjedzie kupuje jej co chce czyli jak widac mozna,szkoda ze akurat ona na to nie zasluguje:(

Gość połaniewska
moje dzieci spędzają dobę w tygodniu u taty... to byłby mój czas dla mojego mężczyzny... a potem poznałabym go z dziećmi...

Gość połaniewska
mam w sb tyle miłości że starczy dla dzieci i dla mężczyzny...

Gość połaniewska
jest ciężko być samemu... nie mieć się do kogo przytulić...

Gość połaniewska
najgorsze są wieczory które spędzam bez dzieci... czuję straszną pustkę którą mógłby wypełnić jakiś kochany człowiek...

Gość połaniewska
zanudzam was albo nie ma tu osób o podobnych problemach życiowych...

Gość połaniewska
dobrze więc niech mi ktoś doradzi gdzie szukać żeby ewentualnie znaleźć...

Gość połaniewska
są jakieś portale czy nie bardzo...

Gość gość
oj bo faceci to chcą tylko spać z kobietą a już kochać to nie bardzo...

Gość gość
poczekaj jeszcze- ludzie się wpiszą w końcu może jeszcze nie siedzą na kafe tu od czasu do czasu są podobne tematy, duzo jest osób w Twojej sytuacji, nie zniechęcaj się i czekaj na wpisy, na pewno ktos się odezwie;-)