Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połaniewska

temat dla normalnej części ludu

Polecane posty

Gość gość
Chętnie pogadam z tobą na ten temat.właśnie nie dawno rozstalem się z partnerką co miala 4 dzieci poprostu wróciła do męża a długo by opowiadać.Jak chcesz pogadać dam ci mojego e-maila

Gość gość
byl wczoraj temat o tym jak to pewna kobieta przelamala stereotypy i zostawila mezowi dzieci.wlasnie tak jest,mezus sobie dogadza i zycie od nowa uklada a kobicina zestarzeje sie sama,bo kto ja z dziecmi wezmie:Odzieci dorosna i zaczna wlasne zycie.

Gość gość
Gosc 20:19 Zgadzam sie z Toba,tylko wiesz...trzeba byc silna emocjonalnie aby lamac stereotypy bo matka to przeciez matka i jej "niewolno" marzyc. "Narobila sobie" dzieciakow to "teraz ma", i tak ja wiekszosc spoleczenstwa postrzega, a co przykre, wiekszosc kobiet. Widocznie wierza w niepokalane poczecie. Autorko postaraj sie zadowolic sama siebie, zdobyc troche pewnosci siebie bo to bedzie idac. Malo kto lubi calkiem bezradne kobietki czy ludzi. Nie sluchaj ludzi ktorzy glupoty gadaja bo jestes mama i nie masz prawa do swoich marzen. Ty rob tak, aby Tobie bylo dobrze. Powodzenia