Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nessa21

Halka w sukni ślubnej z 6 kołami

Polecane posty

Gość nessa21

Witam drogie Kafeteriowiczki Mam za 9 miesięcy wesele i znalazłam moją wymarzoną suknie ślubną. Proszę o opinie czy halka dołączona do sukni z 6 kołami będzie utrudniać mi zabawę w tym dniu?? I czy koła podczas siedzenia będą się deformować i czy są w miarę elastyczne. Bardzo proszę o opinie :) Zdjęcie podglądowe halki: i.ebayimg.com/t/New-A-line-Double-color-Tulle-Quinceanera-dress-Prom-Ball-Gowns-Evening-Dresses-/00/s/NjcwWDY3MA==/$%28KGrHqVHJBcE63Vg0w5zBO7kukgm1g~~60_3.JPG?rt=nc

Gość gość
6 kół???? chyba zwariowałaś, jedno w zupełności wystarcza

Gość nessa21
no niestety. do tego modelu sukni jest wskazana halka z 6 kołami... dołączyłabym linka z zdjeciem ale nie mozna wklejac stron :/

Gość nessa21
w google dla chetnych : New A-line Double color Tulle Quinceanera dress Prom Ball Gowns Evening Dresses 1 link suknia niebieska/ 5 zdjecie ;)

Gość gość
to skróć link, a nie wklejasz jakieś g***o :O

Gość nessa21
nie mozna bo wyskakuje komunikat o SPAM-ie. wklejajac haslo : New A-line Double color Tulle Quinceanera dress Prom Ball Gowns Evening Dresses 1 link od ebay.com

Gość gość
no właśnie, nie masz pojęcia nawet, jak niewygodnie ci będzie. Ale twoja sprawa, skoro lubisz się męczyć to ok.

Gość nessa21
chodzi mi wlasnie o opinie Pań ktore takie lub podobne halki posiadaly. Moze nie taki diabel straszny jak go maluja ;)