Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadomy facet

pytanie do kobiet ktore rodzily albo maja o tym pjecie

Polecane posty

Gość nieswiadomy facet

wiec tak ... kobieta rodzi dziecko naturalnie, obcina sie pepowine, zawiazuje na supeł i to jest pepek. a co z drugim koncem ? zawiazuje sie supeł i wpycha zpowrotem do baby ?? pytam powaznie.

Gość gość
A nie słyszałeś o łożysku? Kobieta "rodzi" taki niby-worek z tą pępowiną...:D

Gość gość
Myślałeś, że już na zawsze będzie jej wystawał z c**y taki dyndający kikut?? :D

Gość nieswiadomy facet
tzn ze co ? najpierw parcie i wychodzi dzieciak a potem parcie i wychodzi łozysko ? czy to juz wyciagaja za kiche tzn pepowine ? siostra rodziła ale cesarka wiec jej nie pytałem .

Gość gość
a łozysko mozna zjesc tez. zmielic i do spaghetti :)

Gość nieswiadomy facet
hehe no nie ze wystawał ze ginek to wepchnie bełboko w kichy tak skad wylazło .

Gość gość
Tak to wygląda. Najpierw dziecko, przecięcie pępowiny, potem wydalane jest to łożysko z resztką pępowiny...Nie wyrywa się go na siłę, tylko ma się urodzić. Czasem zdarza się, że jest przyklejone i trzeba zabiegu, by je wydobyć. Musi wyjść w całości, nic nie może zostać...

Gość nieswiadomy facet
bez urazy ... ochyda k****. jak nie okresy to staniki, jak nie to to g***ty albo zapinki w kakao, albo bolesne depilacje... wy baby to macie przej****e na całej linii.

Gość gość
No to jak już to wiesz, to pewnie będziesz szanował swoją kobitę, że takie męki przechodzi z racji swojej płci...:D

Gość gość
Autor ma racje..To ohydne i przerazajace.Jestem kobieta,mam 35lat i nie chcialam miec dzieci chyba glownie dlatego,ze trzeba wszystko to przejsc.Dla mnie kobiety,ktore urodzily sa bohaterkami.Ja mdleje,gdy mam chlasniety palec,dostaje ataku apopleksji,gdy musze isc do gina,a porod..Czytalam opowiesci kobiet o porodach..No nie,za cholere.

Gość gość
to jest naprawde obrzydliwe, tez zamowie cesarke

Gość gość
a na filmach nigdy nir pokazują jak kobieta rodzi łożysko :( zawsze pokazują, że po porodzie tuli dziecko godzinami przy swoim partnerze :(

Gość gość
Mnie kompletnie rozlozyla opowiesc jednej laski,ktora tu na kafe pisala,ze popekala tak bardzo,ze tez peknall jej posladek do polowy.To jakis horror.Jak mozna dobrowolnie sie na to decydowac.Jakby sie szlo na wojne.

Gość gość
Na filmach skupiają się na dziecku i tej pierwszej najpiękniejszej chwili. Trudno by kamera zjechała w dół i pokazywała jak wychodzi dziwny worek i lekarz dokładnie go ogląda a w tle płacz dziecka;p

Gość gość
poowinni pokazywac prawde a nie mity, no ale ile by dzieci sie wtedy rodzilo? i tak mamy niz. a tak jak kobieta zostawi romantyczny porod to tez chce miec dzidzie a jakby zobaczyly flaki to by sie mocno zabezpieczala albo by woleli nie uprawiac seksu