Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona ja

chce miec dziecko ale nie mam warunkow

Polecane posty

Gość gość
kazecie jej wynająć kawalerke a potem nazwiecie patologią ze uprawia seks w tym samym pokoju co spi dziecko...zastanówcie się trochę co piszecie :O

Gość zasmucona ja
jestem z zawodu piekazem wiec umiejetnosc pisania mi niepotrzebna

Gość gość
no faktycznie nieuk, gdzieś ty tą podstawówkę i gimnazjum kończyła, i ty chcesz mieć dziecko, babo, opamiętaj się, teściowa ma racje, powinna was wypieprzyć,

Gość zasmucona ja
nie jestem nieukiem bo mialam w szkole same czworki i piontki ale mammale problemy z pisaniem. Nie osondzaj ludzi na podst blendow ort.

Gość zasmucona ja
i wkurza mnie ze ona ma prawo mi rozkazywac bo ja jakos nie robie jej problemow jak ona nieposprzonta nie zrobi czegois a ja wracam z pracy i robie za niom. Moze teras ja zaczne byc tkaim leniem jak ona i co wtedy??? perwnie by mie upominala a sama tylka nie ruszyla. Mam tego naprawde dosyc i chyba powiem mezowi ze dosc tej szopki i robimy dziecko

ej zasmucona a używasz czasem literki "Ą" ?????? ja pierdziele.....

ile masz lat? i dlaczego jesteś taka bezczelna żeby na chama robić dziecko, skoro nie masz warunków, a teściowa sobie dziecka nie życzy w swoim domu. To nie jest twoja chałupa i uszanuj to co mówi, bo skończy się tak, że wylądujesz na ulicy

Gość zasmucona ja
tak chalupa nie moja ale jak ogroek trzeba bylo zrobic to byla moja, jak sprzontac trzebqa to tesz moja jak odlozylam 1500zl to do loduwki sie dorzucilam i wtedy jakos kuchnia byla moja a tesciowa sama mowila ze to przeciez wasze jak i nasze. Remont lazienki jak maz zrobil to tez byla nasza lazienka, a teraz nie moje??? no to fajnie

Gość zasmucona ja
a mam wogole 25 lat wiec chyba na dziecko czas najwyszszy

Gość frsfdsfds
a po co dziecko dla mało rozgarniętej kobiety??? skrzywdzisz dzieciaka autorko, będziecie się bzykać podczas obecności dziecka w 1 pokoju????

Gość gość
Ja jednak bym poszukala czegos w wiekszym miescie a pozniej cos wynajela i dopiero starala sie o dziecko, bo poki co to warunkow niestety nie macie,