Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spacerówka Baby Jogger

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was ma taką spacerówkę ? Czy mgłybyście podzielić się opiniami na temat tego wózka ?

Gość gość
up up up

Gość gość
mówisz o baby jogger city select?

Gość gość
Ja mam BJ city elite i jest świetny, pompowane duze kola sprawdzaja sie wszedzie, latwo sie sklada ale zajmuje sporo miejsca, jest duzy wiec pomiesci dziecko o konca wozkowania, budka daleko zachodzi i przy mniejszym deszczu folia nie jest potrzebna, lekko sie prowadzi, jest cichutki i zwrotny. Ja polecam go bardzo, jest to moj trzeci i ostatni wozek.

Gość gość
dzięki za odpowiedzi :) tak, chodzi mi konkretnie o jogger city select gdyż tam z tego co wiem można łączyć 2 spacerówki na jednym stelażu :) Jeśli ktoś jeszcze się wypowie to będę bardzo wdzięczna

Gość gość
też właśnie chcę kupic ten wózek bo planuje dzieci z małą różnicą wieku. Można z niego zrobić wózek pojedyńczy i podwójny-fajna sprawa. Czytałam opinie o nim i wydaje się ok. Inne wózki bliźniacze i dla rodzeństwa nie bardzo mi się podobają bo dziecko siedzące z tyłu praktycznie nic nie widzi, w tym wózku jest inaczej bo siedzi wyżej. Dla mnie chyba najważniejsze jest to aby dwa siedziska były rozkładane na płasko i miały regulowane podnóżki. Brakuje mi w nim przekładanej rączki, ale obędzie się bez tego. Aaa no i niestety nie ma dużego wyboru w kolorach, są one niezbyt ciekawe. Ja zdecydowałam się na czarny.