Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ile na siebie wydajecie w miesiącu

Polecane posty

Gość Mężczyznaaa
Pianka do golenia Pasta do zębów Mydło Szampon to wszystko jeśli chodzi o kosmetyki

Gość gość
Dziewczyny, ja Was podziwiam... ja na same suplementy wydaję jakieś 100 zł... kosmetyki pielęgnacyjne (typu szampon, odżywka, balsam)- ok. 150 zł ... teraz skończyło mi się akurat serum kerastase, więc musze wydać ok. 90 zł, olejek arganowy (60), i żel do twarzy (15)... kosmetyki do makijażu- w tym miesiącu popłynęło 300 zł, bo otwarli sklep wysyłkowy M.A.C. w Polsce :(:(:( ... dermatolog, ginekolog, kosmetyczka, fryzjer- średnio raz na 2/3 miesiące a gdzie gazeta/książka, jakas kawka z koleżanką... o matkooo ps. o ciuchach, biżuterii, czy niespodziewanych wydatkach typu- nowa prostownica, czy walizka na wyjazd nawet nie wspominam

Gość gość
tak owszem drogie zmije - stosuje wiecej podkladu ze wzgledu na peoblemy z cera :) i nie chodzi o tradzik, ale nie musze sie wam tlumaczyc jakie ;P i czesto poznym popoludniem zmywam poranny makijaz dokladnie i nakladam nowy na wieczor - prowadze aktywny tryb zycia,czeste wyjscia itd i wole drugi raz zrpbic make-up niz lazic tak jak wiele z was z calodniowym makijazem,ktory juz po lunchu jest zwazony i ponad polowe starty na waszej twarzy co wyglada karykaturalnie i niesmacznie - no ale przeciez oszczednosc jest najwazniwjsza chocbysciw wygladaly jak pandy z dodatkowymi grudami i latami na twarzy :D wiedzialam,ze porusze tu duze grono pan wielece naturalnych hahahahahaha tych co szkoduja na nowy tusz raz w miesiacu i wola pol rolu uzywac jednego mimo,ze juz po 3tygodniach codziennego uzycia nawet dobry tusz do rzes zaczyna sie zbrylac i zostawiac grudki, no ale wy chyba kochacie miec tzw.nozki muchy na rzesach hahaha

To ja pisałam o tym przeliczaniu na złotówki. Zabawne jest dla mnie, jeśli ktoś mieszka na tzw. Zachodzie albo np. w USA, tam są zupełnie inne realia i podaje ile wydał na np. kosmetyki w ZŁOTÓWKACH. Toż to prawdziwy bogacz!

Gość Mężczyznaaa
A co by było, gdybyście nie używały tych baz, podkładów, korektorów, kremów, kredek i innych wynalazków? Moja kobieta wygląda bardzo pięknie bez makijażu.

Gość gość
a ja sie nawet zgadzam z tym,ze kosmetyki powinno sie wymieniac czesciej niz raz na kilka miesiecy, nie wyobrazam sobie uzywac tuszu dluzej niz dwa miesiace gdzie pod koniec drugiego juz ciezko go rozprowadzic bez grudek wrrr ja mam cere tradzikowa i niestety ma ona wieksze wymagania niz taka,ktora potrzebuje tylko podkladu w celu ujednolicenia delikatnie kolorytu skory bezprob-emowej i mi np.podklad wcale nie z najnizszej polki starcza na ok dwa do dwoch i pol miesiaca i to staram sie oszczedzac go przez co nie zawsze moge zakryc wszystko co chce - dlatego nie krytykujcie tak od razu innych

Gość gość
Mężczyzno! a Twoja kobieta pozwala Ci siedzieć na damskim forum i podniecać się naszymi tuszami do rzęs, podkładami i tamponami? Och, nie lubię zniewieściałych gości.

Mężczyznaaa - a ciężko przyjąć do wiadomości, że niektóre kobiety dużo lepiej wyglądaja w makijażu albo po prostu lubią się malować? Żyj i daj żyć innym...

Gość Mężczyznaaa
:-)

Gość gość
nie dogodzisz pannicom :D jakbym napisala w innej walucie to by zaraz gro zmij sie znalazlo co by im nie odpowiadalo,ze nie w zlotowkach i ze sie chwale - jak napisze,ze w przeliczeniu na zlotowki to glupie komentarze :D hahaha wsadzcie sobie co poniektore palca jednego w cipsko drugiego w o***t to moze same sobie najlepiej dogodzicie:D gosc wyzej - wlasnie o to chodzi,ze uzywanie wielu kosmetykow przez kilka miesiecy jest nawet niehigieniczne mazczyzna - to super,ze twoja dziewczyna nie potrzebuje malowac sie i jest w twoich oczach piekna :) ja oprocz cery nie mam problemow i swobodnie moge wyjsc bez pomalowanych oczu i ust i wiem,ze dobrze wygladam z reszta to opinia mojego kilkuletniego partnera - poprzedniego z reszta tez, a po co stosuje kosmetyki? bo lepiej sie czuje mimo wszystko w makijazu i kazda kobieta lepiej wyglada z niz bez,a kto mowi,ze jest inaczej to klamie pozdrawiam zlosnice :P

A jaki ma sens przeliczanie na złotówki? Poza tym, że wtedy wiadomo, że liczba pieniążków będzie pokaźna? PS: Widzę, że nadepnęłam nowobogackiej na odcisk, tak się burzy. I to piękne, jak włazisz w d**ę facetom, naprawdę.

Gość Sandrusssia26
ciuchy około 3000 kosmetyki ok.600 kosmetyczka, frzyjer, solarium, zabiegi, spa, lekarz od 200 - 500 rozrywki, kino kluby itp około 100

Gość gość
Ja malo wydaje na siebie. Nie lubie zakupow wiec jak potrzebuje czegos z ciuchow to kupuje. Nigdy nie latam po miescie "poogladac" - kupuje jak musze. Srednio dwa razy w roku. Kosmetyki raz na jakis czas, tez hurtowo. Jedynie jedzenie kupuje 1- 2 razy na tydzien...Tak wiec jestem tania utrzymaniu :D

Gość gość
:):):) burze sie gdy slysze o kolejnych zlotych myslach politykow i coraz bardziej podupadajacej gospodarce a nie ze wzgledu na jakies nieznane pannice na forum - moj uklad nerwowy nie jest warty tego poswiecenia ;) tylko smieszy mnie Wasz atak bo widac,ze to kogos innego bardziej zabolala moja pierwsza wypowiedz bez chocby odrobiny zlosliwosci i obrazy kogokolwiek - to Wy zawsze zaczynacie na tym forum drogie panie swoje zale....ja mam swoje zdanie i nie zmienie go pod wplywem wypowiedzi, ktore nie wnosza konkretnych i racjonalnych argumentow na pokrycie. Mam kulture, szanuje siebie i znam tez swoja wartosc,wiec nie bede sie juz w dalsza polemike z Wami na tym temacie wdawac ;) P.S. Dla Ciebie to podlizywanie, dla mnie kulturalne i mile udzielenie odpowiedzi mezczyznie,ktory pytal i tyle - no ale ty jestes pewnie jedna z tych co od razu widzi drugie dno...ehhh baba...a nie kobieta Milego wiczoru - bez odbioru