Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam pomyslu na

Polecane posty

Gość gość

...prezent na Gwiazdke dla 5-letniej corki. Kocha konie, ale ma juz te Pony, duzego pluszowego konia tez ma. Zreszta ja nie chce wydawac na te bajkowe gadzety kasy, bo nie sa warte swej ceny. Ostatnio myslalam, ze mala oszaleje w sklepie, gdy zobaczyla kalendarz z motywem przewodnim-konie. Myslalam o puzlach, ale ulozy z kilka razy i pewnie pojda w kat. Ma ktoras z Was jakis pomysl?

Gość kalifa
wydawnictwo arkady wydaje takie ksiazki, ja pamietam mialam ja "jak rysowac konie" i od tamtego czasu uwiebialam rysowac malowac..postaraj sie polaczyc jej pasje z nowymi :)

Gość gość
Uwazam, ze ona jeszcze za mala na takie kursy rysowania. Tylko dziecko w kompleksy wpedze, bo nie bedzie umiala.

Gość zajakiegrzechy
masz racje nie dawaj swojemu dziecku wyzwan, niech sie klebi w barierach pojeciowych mamusi.stara a glupia

Gość gość
Dziekuje za takie wyzwania i opinie.

Gość gość
właśnie pożyteczne z przyjemnym, jakieś gry napewno jest coś z konikami kucykami

Gość gość
Moje dziecko bardzo sie denerwuje, gdy chce cos narysowac, bo chce byc idealne i jak nie wyjdzie po jej mysli, to jest placz. wiec tlumacze, ze rysuje bardzo ladnie jak na swoj wiek (w porownaniu z innymi dziecmi z grupy) a dokladniej nauczy sie z czasem.

Gość gość
Gra dobry pomysl. Zaraz poszukam czegos w necie.

Gość zajakiegrzechy
no trak a jak w szkole matematyka nie bedzie jej szla to niech nie chodzi bo placz...boze co za matka. jestes zla matka i tyle. nie rozumiesz tego ze dziecko musi sie rozwijac nie rob ze swojej corki ksiezniczki ktora nie moze podjac zadnej proby nauczenia sie nowych rzeczy. jestes naprawde zla matka pod tym wzgledem blokujesz swoje dziecko robisz z niej kaleke

Gość gość
Tak, zaraz pojde plakac do kata po twojej wrednej, przesiaknietej jadem wypowiedzi :P

Gość zajakiegrzechy
mam nazieje :)

Gość ja bym postawila
na jakas pozytywke, pudeleczko na drobiazgi z motywem konia. Kursy rysowania dla starszych dzieci, sama mam dziecko 6l, ktore rysuje jeszcze po dzieciecemu jak wiekszosc dzieci w tym wieku. Najlepiej postawic przed dzieciakiem zadanie, ktoremu nie sprosta z uwagi na nieodpowiedni wiek. Wtedy dopiero nauczy sie, ze zawsze musi byc najlepsze. Znam taki przypadek, syn mojej sasiadki zawsze musial byc naj, zawsze dawali mu zadania ponad wiek: final byl taki, ze w wieku nastu lat ujawnila sie schizofrenia.

Gość gość
Moje dziecko bardzo sie denerwuje, gdy chce cos narysowac, bo chce byc idealne i jak nie wyjdzie po jej mysli, to jest placz. wiec tlumacze, ze rysuje bardzo ladnie jak na swoj wiek (w porownaniu z innymi dziecmi z grupy) a dokladniej nauczy sie z czasem. -------------------- Pomyśl o psychologu ,może ty na dziecku tak wymagasz że jak coś nie wychodzi to się denerwuje ,bo wyrośnie na zasdrośnika i rozwydrzeńca, a nikt takich dzieci nie lubi

Gość gość
Ksiazke jej kup, jest taka seria dla dziewczyn lubiacych konie, dla troszke starszych ale przeciez mozesz jej czytac. Moze jakas poduszke albo posciel z konmi.