Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igła z nitką

Co sprawiło że pokochaliście kogoś

Polecane posty

Gość igła z nitką

uroda, majątek, charakter? z jakiego powodu pokochcliście?

Gość gość
Za to, że jest romantyczny na co ja bardzo zwracam uwagę u mężczyzn

Gość gość
uśmiech, ale jestem facetem i mi niewiele trzeba

Gość igła z nitką
ale gdyby miał taki idealny charakter to nie musiałybyśmy być tutaj

Gość 34latka
- Poczucie humoru - zawsze potrafił mnie rozśmieszyć. Panowie - to potężna broń :) - silne męskie dłonie - umiejętność zamontowania gniazdka - umiejetność pieczenia najlepszych racuchów pod słońcem - to, tak samo jak ja lubił czytać - to, że zawsze miał na mnie ochotę

Gość gość
Bo: był dobry, wierny, inteligentny, bo kochał, dawał z siebie wszystko, stawiał mnie wyżej niz samego siebie, bo jest dobrym człowiekiem i pomimo tego, nic z tego nie wyszło.................kocham go jak przyjaciela, ale -nie faceta. W moim zyciu pojawił się inny ktoś, kto nic nie dawał, tylko chciał brać, nie zauważał, że istnieję , i "olał" mnie gdy się przeciwstawiłam - pomimo to kochałam go i kocham do szaleństwa -DLACZEGO -bo pojawił sie w moim zyciu w takim momencie , gdy tego oczekiwałam , bo otworzyłam się na niego - i POKOCHAŁAM ZA NIC...... , ON NIC NIE MUSIAŁ ROBIĆ. Uczucie to emocje, i co innego wywołuje je u każdej osoby, a na dodatek inne są przyczyny w różnych okresach życia - NIE MA JEDNEJ UNIWERSALNEJ PRZYCZYNY, ..........ale nie mozna tego zrobic na siłę, inaczej krzywdzi się siebie i tę drugą osobę.

Gość igła z nitką
właściwie bardziej miałam siebie na myśli, nie siedziałabym teraz na kafe tylko w łóżku:P

Gość igła z nitką
y też uważąm że duży wpływ... miało pojawienie się w określonym momencie życia

Gość gość
Tylko tyle, że był. I patrzył spokojnie tymi pięknymi ciemnymi oczyma. Tyle... Wystarczyło, by wzbudzić uczucia, które żyją, już długie lata. Tylko los spłatal nam figla i nie dane nam było nigdy być razem.

Gość gość
ktoś mi kiedyś rzekł chyba z zazdrości.:) tak to sobie tłumaczę -Ty uważaj na ..'gościa i i tak mi świtało