Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglada pierwszy dzien w pracy

Polecane posty

Gość gość

niech ktos opisze bo sie stresuje

Gość gość
normalnie, przychodzisz, poznajesz współpracowników, ktos cie wdraza, jest nerwowo i krępująco bo wszyscy sie znają, ale to mija. Zalezy jaki to rodzaj pracy

Gość gość
a jaka to praca?

Gość gość
Musisz zrobic szefowi laske na dzien dobry

Gość gość
jest to praca w urzedzie. czy odrazu posadza mnie przy komputerze?

Gość gość
nooo, a gdzie niby

Gość gość
To wszystko zależy od pracy. Ja najgorzej wspominam pracę na produkcji, miałem wtedy na 6 rano. Przyjechałem wchodzę do zakładu wchodzę do szatni a tam kilku pracowników i cisza jak mnie zobaczyli. Później przyszedł brygadzista zaczął nas rozdzielać i wrzucił mnie na taśmę z jakimś kolesiem, ten facet się do mnie w ogóle nie odzywał i był strasznie nerwowy. Z każdym dniem było coraz lepiej ale panowała tam beznadziejna atmosfera kablowania i nerwówka, wiecznie mnie j****i za byle co. Po trzech tygodniach jak widziałem że nie ma szans żeby tam z kimkolwiek mieć normalne stosunki to się sam zwolniłem i nie żałuję. Z kolei w drugiej pracy było odwrotnie, przyszedłem i już na dzień dobry uśmiech współpracowników, pomoc z każdej strony i po trzech dniach miałem robotę opanowaną a po tygodniu już normalnie z wszystkimi się kumplowałem. To zależy wszystko od ludzi bo jak się trafią prymitywy to szkoda nerwów.