Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysros

Juz niemam sily do mojego ex

Polecane posty

Gość mysros

Jak moj facet z ktory jestem juz 3 lata zaczal pracowac za granica na kontrakcie to nie wiem od kogo o tym dowiedzial sie moj ex i codziennie do mnie wydzwania i chce sie umowic na kawe.Fakt ze jak bylismy razem to nam super bylo ale sam temu winien ze az na pare miesiecy na przymusowy wypoczynek poszedl. Ja w tym czasie innego poznalam i z nim sie zamieszkalam,ale za tym pierwszym jeszcze tesknie,bo nawet w lozku nam sie lepiej ukladalo a jego cialo mi lepiej smakowalo i wiecej czulosci dawalo,teraz znow gdy mi zaczal wydzwaniac to mi tak sie w glowie pomieszalo ze juz jestem glupia co robic.

Gość gość
jesteś głupia co robić

Gość fotel
nawet ci się rymuje.masz zadatki na gwiazdę disco polo.

Gość mysros
Zastanawialam sie nad tym co by sie stalo jak bym z tym ex dyskretnie na kawe sie umowila,ale tylko na kawe bo na cos innego to bym sie nie zgodzila

Gość gosciowa
skoro chcesz umowic sie na kawe to juz wiadomo o co chodzi... nie oszukuj sie ze tylko a kawe... wystarczy ze on wykona jakis ruch to Ty sie u nie oprzesz i do zdrady szybko dojdzie... to tylko Twoja zachcianka. Jesli kochasz swojego faceta to nawet na glupia kawe ze swoim ex nie idź

Gość mysros
Gdy by mozna bylo to obydwuch bym do siebie przytulila

Gość gość
gosciowa dobrze gada ! Jak tylko o kawę chodzi to po diabli Ci ta kawa ? Weź daj spokój. Rozstaniesz się dla niego z obecnym facetem a on Cię po czasie zostawi.

Gość mysros
Przez najblizsze pol roku mojego nie bede widziala a odchodzic od niego wcale nie planowalam i nie planuje,zadne spotkania tez nie przewidywalam tym bardziej o zdradzie nawet nie snilam

To już tak czasami jest, związek się nie kończy a Ty poznajesz kogoś nowego. Tamten żar nie wygasł, a tutaj jeszcze się nic nie zbudowało. Pewnie czułaś się taka samotna i dlatego zamieszkałaś z tym drugim. Czy tak naprawdę tego chciałaś? Wydaje mi się, że niekoniecznie. Pomyśl tylko co Twój obecny chłopak poczuje jak zaczniesz go oszukiwać. A takie rzeczy niestety zawsze wychodzą na jaw.

Gość mysros
Pan Kos mysle ze mnie nie znasz ale piszesz cala prawde bo tak bylo jak mi go do zamku zabrali tak naprawde to dzisiaj czuje ze wielki blad popelnilam,bo mi sie zdawalo ze swiat sie przedemna zawalil i ten drugi to rozszyfrowal i mnie do siebie przytulil i znow przy nim kobieta sie poczulam,ale tego pierwszego zawsze przy sobie czulam teraz dopiero sobie zdaje sprawe co ja zrobilam

Gość mysros
Juz dwa razy dzwonil moj byly i zaprasza mnie po poludniu na kawe nie wiem czy odmowic czy isc---prosze pomocy

Gość mysros
przed chwila znow dzwonil i czeka na mnie co mam z nim zrobic prosze o jakas rade