Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi potrzebna pomoc techniczna

Polecane posty

Gość gość

jako że wszystkie sprawy tzw. trudne sa na mojej głowie a mój małż, jak to małż Bo go nawet mężem juz nie nazwe..... szkoda gadac. Otóz, mam bramę wjazdową o szerokosci 4,20m. Ile z tego mogę zabrac żeby sie spokojnie zmieścił samochód (wziac poprawkę na mnie, czyli kierowczynie ;) )

Gość kwoka_domowa
Samochó osobowy ma max 3m szerokości, więc dla faceta wystarczy 2,2m, dla kobiety za kierownica myślę, że 3,7 powinno wystarczyć.

Gość gość
mój jest dość mały, wiec myślę, że ok. 3m? Całosc się rozbija o tzw. przeciwwagę dla bramy, nie ma na to miejsca, musiałabym wjechac sąsiadowi na działkę albo zlikwidować furtkę, nie mogę liczyć na pomoc męza, jest "obrażony' że cos robię z tą bramą, bo on chce mieć świety spokój. Nieważne, muszę to doprowadzic do szczęsliwego finału. Chyba Że ktoś ma jakiś inny pomysł, co zrobić aby załozyć bramę przesuwną jakąś bez tej jakiejś przeciwwagi? Aż sie poryczałam dzisiaj, sama zawsze z wszelkimi problemami, róznego typu.

Gość pan32
widziały gały co brały, haha :classic_cool:

Gość gość
Jaki masz problem wejść chociażby na allegro, rozejrzeć się za tym jakie rodzaje bram, rozmiarów itd. istnieją na rynku i dopasować coś do przestrzeni jaką masz do zagospodarowania, musiałabyś podesłać fotkę, aby móc cokolwiek ustalać, współczuję męża. Moja kobieta nie martwi się praktycznie niczym ;) Wiem, że Cię nie pocieszyłem, przepraszam.