Gość piechotą do maja Napisano Listopad 20, 2013 ohhh moim marzeniem tez jest zalozenie sukienki sprzed 10 kg czy chociazby krotkiej bluzeczki.mam figure typu gruszka, czyli szerokie biodra, ale za zawsze mialam fajny brzuszek. ale przy obecnej wadze moj brzuch wyglada koszmarnie, i niedosyc ze musze ciuchami tuszowac szerokie biodra to i teraz brzuszysko:P ble...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 Ja już przygotowuję się powoli do obiadu :) Ależ ślinka cieknie. Na diecie każdy posiłek celebruje :) a kiedyś jadłam co popadnie i bez większego zastanowienia.. zadnej przyjemności z jedzenia-byle się zapchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 Jak wam kobietki leci??? u mnie to tak średnio ale powiem walczę ostro :) kupiłam wafle ryżowe i zjadłam 3szt.sukcesss......Obiad torebkę ryżu ugotowałam do tego dałam szpinak (jeszcze mam jego smak w ustach bllleee) ale co tam,marchewka,kalafior,brokuła, szczypta vegety i podzieliłam to na 4 części jak mnie ssie to piję wodę mineral. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 Ja to w sumie mogła bym nie narzekać gdyby nie ten cholerny jak ja to mówię bemben i w ramionach mi przybyło, bo to co poszło na biust i tyłek to mi nawet pasuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 To ja znowu w tyłku i w nogach jestem drobna, biust mam dość duży bo C95 i ten cholerny bęben ... jak w ciąży okragły i odstający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 No proszę nawet mi nie przypominaj o moim bębenku identycznie jak Twój....pasowało by się kawki napić...a kupiłam herbatkę figura detoks aż się boję ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 Jak się kto zdecyduje na kawkę ze mną tu na forum dajcie cynk dostosuje się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 ja tez mam brzuchol a reszta chuda masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 Ja robię kawke :) Już córkę odebrałam ze żłobka i coś ciężki jest dzień bo u nas Pada. Muszę się kawy napić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 to za 15 min. bo musze po dzieciaki skoczyć do szkoły ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 A tak w ogóle to ile cm macie w Pasie na wysokości pępka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 Ja mam 110 cm.. masakra. Na kolacje sałatka z tuńczyka, jajka, ogórka kiszonego, fasoli i kukurydzy z łyżką majonezu - ale to dopiero o 17tej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 Ja jestem u mnie parzona z mlekiem i wafelek ryżowy...kurcze mam wrażenie że wysadzi mi brzuch a przecież się nie obrzeram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kartiuszka123 Napisano Listopad 20, 2013 czy mleko powinno sie odrzucic bedac na diecie? sa rozne opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 U mnie w chałupie metra nie mam :P ale paskiem się opasałam i linijką zmierzyłam to jakieś 95 cm mi wyszło ale to wiesz mniej więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 Ja nie zrezygnowałam z mleka ale zmniejszyłam ilość jego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 dziekuje za odpowiedz. bo wszedzie jak czytam to pisza ze owsianke nie na mleku ale na wodzie , itp. a na wodzie jest niedobra jak dla mnie , jutro zaczynam diete i chce jak najmniej bledow popeniac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 Ja jem owsiankę pół na pół - mleko i woda. Zawsze można zastąpić wodę mlekiem 0,5%. Kawę też piję z mlekiem normalnym bez cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 tylko że u mnie to na diecie pierwszy raz jestem więc do końca nie sugeruj się moją wypowiedzią na diecie drugi dzień więc dopiero się zobaczy ile było w niej prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 no ja tez uzywam mleka najchudszego wiec moze dalej bede jesc owsianke na chudym lub w proszku odtłuszczonym ( czasem ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 A jak na dietkę reagują Wasi mężowe ? Bo mój jest bardzo zadowolony i wspiera mnie na każdym kroku :) Wczoraj to wręcz mnie na te kijki wyganiał żebym odreagowała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 Myślę że jak wlejesz sobie 100 ml mleka 0,5% to tragedii nie będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 okey dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 U mnie MM narazie nic nie wie jest na wyjeździe może sam zauważy że coś się dzieje ale były zadowolony . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xJoannax 0 Napisano Listopad 20, 2013 a kiedy wraca ? :) Może akurat 5 kg schudniesz do tego czasu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 mój mąż jest taki "patyczak",ni nie przytył w małżeństwie,ja jak przytyję to zwykle szczypie mnie po moim sadle a mój brzuch to m kompleks nigdy nie był twardy i płaski taka jego uroda a teraz z wiekiem i po ciążach to flako-galareta,dobrze ,że pod ciuchami nie widać ,gorzej się obnażyć ,wychodzi wtedy NAGA PRAWDA:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 ja to gość nr,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 na weekendy wraca więc nie ma opcji.... NAGA PRAWDA...to jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiA33 0 Napisano Listopad 20, 2013 się zarejestrujcie nie będzie problemu...który gość...brrrrr sypialnia ciężki temat, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka71 0 Napisano Listopad 20, 2013 ja to gość od nagiej prawdy,cóż lustro prawdę nam powie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach