Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
NanaOsaki

wygląd i przyszłość

Polecane posty

Witam, mam 15 lat i nie czuję się atrakcyjnie w swojej skórze(to na razie 1 problem). Nie podobam się sobie, choćbym nie wiem co ubrała i jak się uczesała... nie lubię na siebie patrzeć, dlatego nienawidzę jakichkolwiek zdjęć. Nie mam małego noska i pełnych ust, ani podkreślonych kości policzkowych, których tak bardzo pragnę. Może to brzmieć głupio.. o 15 latka i niby ma problemy. Lecz niestety jest to prawdą, a ten jeden problem ciągnie za sobą kolejne. Otóż, nie wiem co robić, bo ciągle myślę o przyszłości. Boję się kolejnego dnia, że coś złego się wydarzy i że moja idealna przyszłość, którą sobie wyobraziłam się nie spełni. Co więcej boję się właśnie, że nigdy nie będę miała chłopaka, a następnie męża.Z tego co zaobserwowałam, nie jestem typową dzisiejszą nastolatką, nie chodzę na imprezy, nie piję, nie palę i nie mam tak dużego grona towarzyszy. Wydaję mi się, że nie pasuję do tych czasów. Moje życie jest monotonne i szare, dlatego też tak często marzę, lecz potem gdy te marzenia nie utożsamiają się w realiach, jestem załamana. Co więcej gniewam się, gdy ktoś obiera sobie ten sam cel i wydaję mi się, że mu się powiedzie, a mi nie. Nie wiem co robić, dlatego proszę o rady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować