Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża wpadka krótki związek

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór panią :) No właśnie pomimo używania gumek zaliczona wpadka, zdarza się wiadomo ale mam straszne obawy :( Jestem z facetem 5miesięcy ja na studiach on pracuje, kilka dni temu dowiedziałam się o ciąży, coś mi nie dawało spokoju i zrobiłam test, dwie kreseczki prawie od razu.Od razu postanowiłam się podzielić tą wiadomością z partnerem.Trochę był zszokowany ale powiedział że damy sobie rade, że mnie nie zostawi.Jednak bardzo się boje, że dziecko wiele zmieni, że sie rozstaniemy bo w zasadzie jeszcze nie nacieszyliśmy się sobą a tu już dzidzia

Gość gość
Nie martw się :) na pewno dacie radę, ciąża i dziecko to będzie duża próba dla Was :) gratulacje i życze szczęścia :)

Gość gość
nie miałaś okresu?

Gość gość
Inaczej bym nawet testu nie robiła a zrobiłam jakieś 5 dni po planowanym :P

Gość gość
a myślisz, że coś by zmieniło, gdyby to się przydarzyło 5-10 lat później? Z ciekawości, mówisz że używaliście gumek-gumka pękła, uprawialiście najpierw bez i dopiero przy końcu zakładaliście? Pytam bo ja nie mogę brać tabletek a boję się wpadki bo jedna dzidzia jest.

Gość gość
Może i różnicy aż takiej by nie było ale...może się okazać po jakimś czasie, że to zupełnie nie to, że facetowi odwali chociaż po paru latach też takie ryzyko jest.Używaliśmy gumek od początku, pęknięcia nie zauważyliśmy nigdy ale widocznie jakieś musiało być co kurcze dla mnie jest strasznym szokiem i do tej pory nie wiem kiedy i jak...Z wcześniejszym partnerem często się nie zabezpieczaliśmy bo w zasadzie był starszy i chciał dziecka ja się wahałam i nigdy nic się nie zdarzyło a tu prosze teraz...Może jakieś siły wiedziały co robią i tak miało być :)