Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiak26

Koleżanka a praca

Polecane posty

Gość Zastanawiak26

Facet26 Witam wszystkich! Proszę o pomoc w temacie :[ Mam problem ( jak każdy chyba tutaj..) Pracuję w dziewczyna która zaczęła mi się podobać.. Chyba się zakochałem xD Dużo rozmawialiśmy w przerwie podczas pracy, wychodzimy razem na pogaduszki.. Wiedziała o kobietach z którymi się spotykałem bo hmm.. była jakby moją bazą ;] Ale od ostatniego czasu zaczęło mi na niej zależeć.. Urwałem kontakty z innymi.. Razem spędzamy więcej czasu.. Wyjazdy do Krakowa, miło spędzony czas na spacerze, wizyty u niej w domu.. Do niczego nie dochodzi.. Jedynie zaczepki... Pracujemy razem i nie chciałbym sami rozumiecie.. psuć tych relacji ale ciągnie mnie do niej.. Nie wiem jak się ustosunkować.. na każdą moją propozycje co do wyjścia - zgadza się bez namysłu. Chociaż jak idzie jakaś fajna dziewczyna to mówi - patrz jaka ładna dlaczego nie podbijasz? ;D Jest starsza o 3 lata.. W ogóle można coś z tego zbudować czy raczej traktuje mnie jak przyjaciela i tyle?

Gość fotel
r****ij se podstarzałą desperatkę.co ci szkodzi.

Gość Zastanawiak26
Tylko sam nie wiem czy ona chce coś odemnie czy nie.. Spędzamy dużo czasu..

Gość Zastanawiak26
Wypowie się ktoś bardziej serio? To dla mnie ważne..

Gość gość
mi sie wydaje ze cie lubi ,gdyby cos wiecej czula innaczej by sie zachowywala.

Gość Zastanawiak26
Ale czy to nie dziwne że na każdą moja propozycje się zgadza? Może zaryzykować?

Gość gość
Z jednej strony nie jestem "za" jezeli chodzi o bardzo prywatneiI intymne stosunki z osoba z ktora pracuje. Chyba ze jest w innym dziale i mialabym pewnosc ze nie bede sie zle czula gdy cos z tego nie wyjdzie, lub uczucie sie wypali. To tylko dodatkowy stress. Z drugiej strony..zalezy jaki masz character, czy przejmowalbys sie taka sytuacja czy nie. Dziewczyna ewidentnie Cie lubi skoro chetnie zgadza sie na spotkania. Mysle ze Cie podpuszcza aby Cie sprawdzic jezeli pyta sie o inne dziewczyny. Mysle ze skoro one jest Ci na tyle bliska, to najlepiej porozmawiaj z nia. Powiedz co do niej czujesz i co ona mysli.Gra w otware karty jest zawsze mile widziana. Po co miec jakies niedomowienia? Powodzenia chlopie :-)