Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa1234

zbytnerwowy facet

Polecane posty

Gość problemowa1234

Mam problem, nie wiem czy juz cos ze mna jest nie tak, czy poprostu sobie dobieram do głowy, otóż mój facet jest strasznie nerwowy. Fakt na poczatku zwiazku nie zauwazalam tego, ale ostatnio jest coraz gorzej. Krzyczy na mnie i na swoją mamę. Wg mnie o pierdoły, np. potrafi mi zrobic afere bo 10 minut nie odbieram telefonu(będąc w łazience i biorac prysznic), ja rozumiem ze moze chciał porozmawiać, wyżalić się o coś, no ale wyrzuty ze on tez nie bedzie odbierał jak bede dzwonić, czy coś w tym stylu wg mnie sa nie na miejscu, bo nie robilam tego specjalnie, poprostu nie słyszałam. Kiedyś tez przyjechał do mnie, kupił mi kwiatka, fakt jak to kobieta ucieszyłam się i odwinęłam szybko z papierka zeby zobaczyć, po czym zapakowałam spowrotem, w trakcie drogi do domu kwiatek mi wypadł(nic się z nim nie stało) poprotu przez przypadek wysunal sie z papierka, oczywiscie dostałam s******l ze juz wiecej nie bedzie mi kupowac kwiatkow jak na to nie zasługuje. no jest też wiele innych takich sytuacji ze nie mam czasu dla niego zawsze kiedy tego chce itp. pozatym jest facetem idealnym, dba o mnie, mówi mile słowa, nie oglada sie za innymi laskami, tylko czasem mu cos odbija jak zrobię coś źle.. nie wiem poradźcie mi coś bo powoli jestem znerwicowana tym wszystkim

Gość gość
Speirdzielaj od niego jak najdalej :O

Gość gość
pozatym jest facetem idealnym, xxxxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha!!! morderca, kiedy nie morduje, też jest cudownym facetem g****iciel, kiedy nie g****i, też jest fajny złodziej, kiedy nie kradnie, też jest dobrym człowiekiem! po co usiłujesz go usprawiedliwiać?

Gość problemowa1234
bo go kocham..

Gość gość
Też swojego kochałam ale już przestałam bo zabił wszystko przez 13 lat,Twój też zabije tę miłość poczekaj trochę

Gość gość
noo dziewczyno.. proponuję pakować sie i uciekać. Bo dalej będzie tylko gorzej. A miłe słówka z czasem zanikną. Wiem co mówię. I wiem tez, że właśnie takie "czułe słówka" potrafią dokładnie przyciągnąć kobietę.

Gość gość
a jak długo jesteście razem ?

Gość gość
takiego sobie wybrałaś. może niedługo przypali ci twarz żelazkiem

Gość problemowa1234
nie, nie przesadzajmy, nigdy mnie nie uderzył ani tego nie zrobi, to wiem. moze jego obraz wydaje wam sie taki bo nie opisalabym zadnych jego dobrych stron, to nie są częste wybuchy raz na 2,3 tygodnie.

Gość gość
normalny facet nie ma "wybuchów" w ogóle. A jeśli ma teraz to będzie mieć już zawsze niezależnie od tego czy jest troskliwy, czuły i kochający. Wiem, że trudno Ci w to uwierzyć ale tak jest i będzie tylko gorzej..

Gość gość
a ile trwają już te wybuchy? długo jesteście razem ?

Gość gość
a niech z nim siedzi!!! zasłużyła!!! bo jak go zostawi, to on nie daj Boże pozna jakąś porządną dziewczynę i zniszczy jej życie! więc niech zostanie z tą idiotką!

Gość gość
oj chyba się nie dowiemy jednak ile czasu trwa taka "sielanka ":D

Gość problemowa1234
od około 2 miesiecy

Gość gość
mhm a ile jesteście razem? i jak na początku wszystko wyglądało ?

Gość gość
nie pytam po to bo jestem wścibska i chce wszystko wiedzieć ale takie to że napiszesz jak dokładnie i co się działo od początku pozwoli Ci lepiej spojrzeć, bardziej obiektywnie i w ten sposób przywoływania zdarzeń może spowodować że zauważysz coś czego do tej pory nie widziałaś bądź nie chciałaś zauważać

Gość gość
kurde jaki koleś :D jak żyje 30 lat to pierwsze słyszę o takim który ma takie jazdy..