Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielorybka33

Choćbym się zajechala to nie dam rady

Polecane posty

Gość wielorybka33

SCHUDNĄĆ!!!!!! CIELAK!!!-TAK NAZYWA SIĘ MOJE ODBICIE!!!! 5 LAT MĘKI , CO PÓL ROKU INNE DIETY , SIŁOWNIA, BASEN, DIETETYCY I CO? GOWNO . nawet na turnusie glodowkowym trwającym 14 dni , tylko -5 kilo , których i tak nie bylo widać . Juz nie wiem co robić , jestem zdrowa . Regularnie robie wyniki. Powiedzcie mi czy ktoś z was mial podobnie ;( ja nie wierze w to, ze kiedykolwiek będę kobietą. Waga wskazuje ciągle 92kg! Na diecie ubywa max 5-7kg , po dietach nie objadam sie ! Odżywiam sie zdrowo. Warzywa na parze, chude mięso, nie pije, nie pale, ćwicze. Co jest grane? Czy juz zawsze będę takim wielorybem?

Gość wielorybka33
Pomocy !;(

hmm trudno powiedzieć...rozumiem że się odchudzasz pod kontrolą dietetyków/lekarzy? a nie sama sobie wymyślasz dietę?

Gość wielorybka33
Jasne, że tak. Od małego mam nadwagę i tak na prawdę w średniej szkole jakieś dwa lata utrzymałam wagę 67kg , co i tak przy moim wzroście 169 cm nie pasowało do mnie idealnie , ale wówczas zupelnie inaczej sie czulam. Później juz nic nie spadalo ponizej 70-paru kg;(

Gość wielorybka33
To okropne. Nikt nie wie jak mi źle, jak sie czuję. Każdy w kolko powtarza "schudnij" , tylko jak? Za pieniądze, które wkładałam w dietetyków, karnety na basen, siłownię dziś miałabym pokaźna sumke w portfelu. Suplementy , jakie polecali dietetycy tez niewiele pomagaly. Od dwóch lat nie mialam w ustach pszennego pieczywa, ani nic słodkiego. Cwicze 4 razy w tygodniu , pracuje . I nic ...

to chyba jednak jesteś na coś chora;/ musi być w Twoim organizmie coś, co ci nie pozwala schudnąć jakieś zaburzenia metabolizmu jesteś pewna że tarczycę masz zdrową?

Gość wielorybka33
Wlaśnie tarczyca jest w porządku. Metabolizm dziala jak szalony ..

Gość Żądło09
A może spróbuj odchudzania z jakimś suplementem np.Foreverslimem.U mnie się sprawdził może Tobie też pomoże.

Gość FFionkaa
Spróbuj, może Żądło ma rację?

Gość rtyuio
a diete ketogeniczna stosowalas? idz do homeopaty lub na akupunkture, mi wyleczyli tak zylaki , ktore normalnie tylko usuwac mozna

Zmniejsz ilość kalorii, do tego ćwiczenia i ja brałam ForeverSlim. Ważna jest też samodyscyplina i systematyczność... Powodzenia

Zgadzam się co do ForeverSlim, nie mniej nie należy przesadzać w żadną ze stron i należy o tym pamiętać

Gość gość
smiac mi sie chce jak to czytam. wiem sama po sobie, niby cwicze, ale co to jest 40 min, jem zdrowo, ale co z tego jak jem duzo za duzo, do tego Alkohol. wszystkie moje kolezanki co sie odchudzaja wiem ze podjadaja, albo pija Alkohol mimo, ze jedza malo. niestety takie sa skutki. jak widze szczuple kumpelki, to zadna sie nie obzera i zadna nie uprawia sportu. Alkohol raz na tydzien moze i to tez nie duzo. zadnych ciast, ziemniakow z sosami, zupy na smietanach.