Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haneczkaaaa

Czy podobają Wam się brody

Polecane posty

Gość Haneczkaaaa

mi baaardzo i wcale nie kpię. Poprostu to jest seksi. Nie podobają mi sie "lalusie" czyściutkie, zadbane, eleganckie a feeee Facet ma być facetem powinien mieć więcej bakterii na sobie niż kobieta :). Powinien być troszkę brudny......Zgadzanie się czy uważacie inaczej ? Zwrócicie uwagę silni mężczyźni to górnicy, ratownicy Gopr, czy oni są czyściutkimi lalusiami w krawatach ?

Gość Haneczkaaaa
czułabym się dobrze żyjąc w czasch królów Piastów. Tamci mężczyźni to moje ideały! Długie seksi brody, wysocy, Bajka ! Mężczyźni zajmujący się męskimi pracami np wyrąbem drzew... Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to męskie . Te czynności są mi dziewczynie z miasta tak odległe , tak obce że ludzie którzy je wykonują wydają mi się poprostu seksi

Gość gość
O dżiz. Nie, nie moja bajka. Nie potrzebuje facecika w krawaciku, z bardziej wypakowaną kosmetyczką niż moja... Ale zarost to może być dwu-trzydniowy potem trzeba się tego pozbyć :)

Gość gość
Jak Tobie tak bardzo sie podobaja brody to sama sobie zaposc? :-) Nie lubie brodatych ani wasatych. Wystarczy na takiego spojrzec przy jedzeniu, o fuj! zarcie zwisa na kudlach...smierdzi! sorry ale fuj, fuj i jeszcze raz fuj!

Gość randalf
Przecież za czasów Piastów mężczyźni wcale nie byli wysocy

Gość gość
mi kiedyś kolega z brodą powiedział, że on brodę hoduje, żeby dostarczać większych wrażeń podczas robienia minety dziewczynie

Gość gość
to ja mam gdzies taka minete! kluje to I tyle, a masochistka ni jestem, ale jak kto lubi.

Gość brudny alfo
cudny ten kraj nad wisla. tu nawet smierdząc można znaleść kandydatke na zone. :)

Gość mc pani
Wenezeulela hahaha dobre:-D u nas takich prawdziwych mezczyzn zawsze 10tego kazdego miesiaca pod monopolowym pelno.Nieltorzy brode maja po same jaja

Gość gość
brudny czy nie byle wiedział, że pisze się znaleźć a nie znaleść