Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannn

poszukuje ojców mezów poszkodowanych przez żony

Polecane posty

Gość pannn

jeśli jesteś dręczony psychicznie i fizycznie przez zone ,nie możesz widywać się z dzieckiem ,reglamętuje sxs itp. napisz podaj namiary pomoge

Gość gość
A czego ty chcesz od ojca mojego męża? Będziesz mu rozreglamentowywać sxs??

Gość Annus Morswin Kikke
slusznie ... baby nie powinny miec zadnych praw z wyborczymi wlacznie

Gość gość
Panie Angus - a mają prawo reglamętować sxs??

Gość gość
Ja jestem poszkodowany. Nie widuję dziecka od 16 lat, a muszę alimenty zapłacić za ten okres, bo komornik zajął moje mieszkanie. Zmieniła też dziecku nazwisko, o czym dowiedziałem się ostatnio. Teraz jeszcze chce te alimenty podwyższyć. Jak nie płacić alimentów?

Gość gość
Wygląda na to że ty już nie będziesz płacił tych alimentów. Za ciebie będzie płacił komornik. To ty przez 16 lat nie wiedziałeś że wisi na tobie dług alimentacyjny??

Gość gość
Wiedziałem,bo od razu poszła do Komornika, ale on nie miał wtedy co zabrać.

Gość gość
Więc dlaczego nie płaciłeś na bieżąco? Teraz to będzie cie kosztować z 5x drożej!

Gość gość nina nawlocka
ej ty autorze postu:D a co staniesz i karzesz mi sex robic z mezem? niech sie trzepie i juz,ma lapy przeciez :D

Gość gość
Bo nie miałem zamiaru jej utrzymywać, więc nic nie płaciłem.

Gość gość
Oj, to teraz sobie potańcuje za twoje mieszkanie. Oj! Potańcuje....

Gość gość
Ale może nikt go nie kupi...na to liczę

Gość Ala7530
kupi , kupi, spokojna głowa, za 40% wartości a komornik sprzeda, resztę i tak będziesz musiał spłacić sam :-D Lepiej by było dla ciebie jakbys sam je sprzedał za normalną cenę i spłącił żonę w całości

Gość gość
Teraz to już po ptokach - jak komornik zajął, to jest z górki. Szybka wycena dla szybkiej sprzedaży (c.a. 70% wartości rynkowej). Cena wywoławcza 3/4 wyceny. I pójdzieee.... Z uzyskanej kwoty komornik odliczy koszty wyceny i sprzedaży, dołoży swoje koszty komornicze i ........ ..... wpłaci 1000 pln na poczet długu. I z 200 000 zł długu zostanie ci już tylko 199 000 zł. To trzeba mózgu nie mieć, żeby się samemu na własne życzenie tak udupić!!

Gość gość
,,Szybka wycena dla szybkiej sprzedaży (c.a. 70% wartości rynkowej). Cena wywoławcza 3/4 wyceny." Wycena już była: 215 tys zł. Długu mam coś 40-50 tys, bo mam niskie alimenty 300zł.

Gość gość
Normalnie podziwiam takich luzaków :classic_cool: Nawet nie wiesz ile masz długu?? ("40-50 tys") Spróbujmy policzyć na szybko. Należność główna - 300 zł x 12 miesięcy x 16 lat = 57 600 zł Odsetki ustawowe zmieniały się i tak np w 2000 roku wynosiły 30%, a od kilku lat wynoszą 13,5%. Przyjmijmy dla uproszczenia że średnio wynosiły 15%. Wówczas twój dług z odsetkami wyniesie - 175 368.18 zł. Koszty komornicze 15% - 26 305 zł Szczęściarz z ciebie - może uda ci się tym mieszkaniem spłacić cały dług......

Gość gość
komornik nie ma prawa zabrac ci mieszkania w którym mieszkasz...chyba ze z tego zostanie kwota bys kupił sobie np mniejsze:P

Gość gość
a gdzieś ty znalazła taki przepis? Na wyspach Hula-Gula :classic_cool: Powiem ci więcej - właściciela mieszkania można eksmitować na bruk i obciążyć go kosztami tej eksmisji.

Gość gość
pacan jestes i tyle...nie zone miales za alimenty utrzymywac, tylko wlasne dziecko. Czy nigdy przez te 16 lat nie przyszlo ci do lba, ze dziecko chce cos jesc, pic, ze musi miec ubrania, ksiazki i wyjazd na wakacje? Szok normalnie........mam nadzieje, ze ten komornik cie udupi na cacy.

Gość gość
Autorko, a dlaczego interesuje cie ojciec mojego meza? I dlaczego sadzisz, ze ja - zona - cos zlego mu zrobilam? :):):):):):):):):):):)

Gość gość
Gość jest jednym z najlepszych ojców na świecie! Który ojciec zdobyłby się na to żeby wyzbyć się swojego mieszkania za psie pieniądze i zafundować dziecku kwotę za którą ono będzie sobie mogło kupić mieszkanie? Przez głupotę, ale jednak!! Czyż można sobie wyobrazić lepszy start w dorosłość? Co sie dziecko ubidowało w dzieciństwie to sie ubidowało. Ale na 18 urodziny dostanie od ojca taki prezent że koleżanki będą jej zazdrościć. Tak trzymać "OJCOWIE".

Gość gość
Dziekuje Paniom za szczere wypowiedzi. Jestem doktorantka na UW (psychologia), pisze prace dyplomowa nt. emocji w zwiazkach po przejsciach, glownie skupiam sie na postawie bylych zon, w szerokim rozumieniu tego slowa. Wspolnie z promotorem doszlismy do wniosku, iz internet jest miejscem, w ktorym ludzie szczerze wyrazaja swoje uczucia i frustracje- we wszelkich rozmowach na zywo, takze z psychologiem, wszyscy bez wyjatku ukrywamy prawdziwe emocje i chcemy sie pokazac z jak najlepszej strony. Stad decyzja, aby spora czesc materialu do mojej pracy zostala zebrana za posrednictwem sieci. Udzielam sie na wielu tego typu forach, w najrozniejszych rolach- bylej zony, nastepnej zony, mezczyzny itd. Zebrane informacje sa bezcenne z perspektywy mojej pracy. Serdecznie przepraszam, jesli ktos czuje sie oszukany i dziekuje za szczere przedstawienie swojego stanowiska.

Gość gość
Długu nie mam więcej niż 50 tys, bo kiedyś to Komornik czasem coś ściągnął. Ostatnie kilka lat byłem jedynie nieuchwytny, bo mieszkam za granicą. W tym mieszkaniu oprócz mnie zameldowanych jest chyba z 5 innych osób, dlatego liczę,że nikt go nie kupi. Moje dziecko (jak ktoś wyżej napisał) nigdy nie głodowało. Ma mamusię i ojczyma to ma je kto utrzymywać.

Gość gość
,,Szczęściarz z ciebie - może uda ci się tym mieszkaniem spłacić cały dług....." Nie taki szczęściarz, bo jak cholera wygra podwyżkę to jeszcze czeka mnie 10 lat płacenia. Córka na studia się wybiera. Muszę jakoś młodą urobić jak już będzie pełnoletnia, tylko jak?

Gość gość
I co ci z tego przyszło?

Gość do panienki  gosc temat
otóż od kilku lat pomagam mężom poszkodowanych przez żony ,bo ich nikt nie słucha inni panowie co by mogli pomóc dowalają OJ PEWNIE JEJ NIE DOGODZIŁES JA BYM TO DOGODZIŁ łatwo pisać mówic kiedy nie tyczy nas samych Bo jak kobieta kocha to nie szuka zemsty Mogę wiele dac przykładów ZAWSZE CHODZI TYLKO O KASE KASE a dobro dziecka jest przykrywka i matki nie myslą o szczśiu dziecka ,które jest manipulowane przez matki i psychologów a tylko myslą o swojej wygodzie Najlepiej by męża zamknąć u czubków ale by zysk jeszcze z niego miała

Gość gość
Zamykanie czubków do czubków - to raczej dobry kierunek. Ale jaki można mieć zysk z czubka zamkniętego do czubków - to już jest zagadka.

Gość goscgosi
A taki ze czubka ubezwłasnowolni się i majatek przejdzie na zone

Gość gość
I słusznie. Bo czubek może zmarnować nie tylko swój majątek, ale i majątek żony. A może nawet kilka pokoleń na przód.

Gość gość
I ilu takim poszkodowanym czubkom pomogłeś?