Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slipiska

farbowanie włosów Biokap z apteki czy ktoś prubował

Polecane posty

Gość slipiska

chce pomalować Biokapem (zdrowa farba podobno przeciwnie do tych z drogerii) sporo naturalnych kolorów do wyboru mają z tej serii, ale zawsze malowałam włosy farbami "sklepowymi" typli Loreal, czy nie bedzie przykrej niespodzianki na głowie po Biokapie teraz? prosze o opinie dziewczyn które stosowały Biokap Nutricolor.

Gość slipiska
hmm

Gość gość
wypaliła mi skóre głowy , miałam przez kilka dni ściągnięty skalp tak że nie chodziłam do pracy bo sie bałam ze moze zaczną wypadać albo coś , nigdy inna farba nie zrobiłą mi takiego bólu i strachu , nie polecam farbowałam blondem odrost pomarańczowy , nie dałam rady na drugim farbowaniu go wyrównać musiałam rozjaśniaczem , ogółem najgorsza farba jaką w życiu miałam okazje testować

Gość gość
Temat sprzed kilku miesięcy, ale chciałam podzielić się swoimi wrażeniami. Otóż Biokap spełnił moje oczekiwania. Ładnie pachnie, Włosy po farbowaniu są puszyste, miękkie w dotyku, lśniące i przede wszystkim farba ładnie pokryła odrosty.

Gość gość
Dzięki za to, że podzieliłaś się swoimi wrażeniami, zastanawiał się nad zakupem tej farby, twój komentarz przekonał mnie do dania jej szansy :)