Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaania

zazdrosna a moze sa powody

Polecane posty

Gość zdolowanaania

hej wszystkim.... mam problem tylko ne wiem czy ze sobą czy z chłopakiem.... w sobote mój chłopak miał spotkanie w barze z kolegami miało nie być dziewczyn wiec nie poszlam z nim chciałam dac mu wolna reke... powiedział ze będzie grzeczny nie nawali się do upadłego bo miałam u niego spac i mowil ze chce się ze mna kochac ma ochote itp. no wiec jak się okazało na imprezie były jakies laski o czym mi napisał wiec postanowiłam ze pojde tam tez co będę siedziała w domu. poszlam a tam 2 laski normalnie ubrane jak d****i... serio .. ciagle podciagaly swoje mini sukienki żeby było widać pończochy a jedna ciagle wkladala cos do stanika bawila się cyckami i w ogole od razu zaczely mnie strasznie denerwować... jedna ciagle gapila na mojego faceta a gdy on poszedł do łazienki to po jakiejś 1 min poszly tez wiec nic nie myslac poszlam tez.... patrze a oni nie wiem czy gadali sobie czy ch*j wie co zadowoleni wiec nic nie myslac powiedziałam do chłopaka: na gore do chlopakow . podeszłam do jednej tej laski i jebnelam jej zacelam jej mowic kilka niezbyt milych slow i prawie znowu ja uderzyłam ale chłopak mnie wypchnal i poszliśmy na sale. gdy laski się wystraszyly i wyszly poprosiłam go by poszedł po cos do jedzenia gdzie zauwzylam jak przy barze zaczepia jakies laski chichocze z nimi robi sobie fotki a ja sama siedziałam przy stoliku gdzie czułam się jak idiotka.... oczywiście n*****l się tak ze cala droge powrotna wymiotowal a roznierz w lozku.. musiałam chodzic z miska bo nie dal rady dojść do lozka...;/ później były rozmowy powiedział mi ze czuje się uwieziony ze wszystkiego mu zabrniam i jestem chora z zzazdrosci. martwię się o niego cholernie oraz boje się zawsze ze gdy będzie bardzo pijany to jakas laska będzie przystawiala a on nie odmowi...jak mysle o tym to az mnie trzesie poradzcie mi cos czy to ja mam az taki problem??? jestem strasznie zdolowana ale nie wiem co myslec już...

Gość zdolowanaania
sorki za bledy strasznie szybko pisałam ..;]