Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres w ciąży

Polecane posty

Gość gość

witajcie ! mam pytanie ... nie miałam okresu ponad 60 dni po tym czasie dostałam miesciączke tyle ze to nie była taka jak zwykle .. delikatne krwawienie ale krwawienie .. zawsze miałam tego sporo i zawsze mnie brzuch bolał a teraz nawet nie bolał . czy to moze być ciąża ? pomóżcie !

Gość gość
rozumiem że do najbliższego ginekologa masz 5 tysięcy km reniferami :(

Gość gość
bo tylko to by tłumaczyło dlaczego nie poszłaś do lekarza nie majac miesiączki przez 2 miesiące

Gość gość
proszę o waszą opinię a nie o pojazdy :) ide jutro ;) ale jestem ciekawa co wy na to

Gość gość
Zrób test jeśli wyjdzie chociażby blada kreska jedź odrazu do lekarza.

Gość gość
robiłam tydzeń temu i 2 tyg temu i oba wyszły negatywnie ;) od ostatniego współżycia jutro bedzie 4 tygodnie ;) a wcześniej nie szłam bo tak czy tak ginekolog wykrywa podobno 4 tyg ciąże :)

Gość gość
a nie zastanowiło cię to, że brak miesiączki przez 2 miesiące może oznaczać chorobę a nie wyłacznie ciążę??? Nie rozumiem cię zupełnie

Gość gość
tak, też pomyślałam o tym ale ok 2 mies temu byłam u gin na badaniach kontrolnych i nic mi nie powiedział , uznał ze wszystko dobrze ., także uznałąm ze pójde 4 tyg od ostatniego stosunku zeby wrazie czego mógł również wykryć ciąze jeśli ona by była :) no i oczywiscie pójde do innego lekarza :)

Gość gość
Dziewczyny co wy na kobietę biedną najeżdżacie :P otóż ja miałam problemy z okresem bywało ze około 3miesięcy nie miałam.Co poszłam do ginekologa lekceważył.Pierwsze co to pewnie ciąża...a jednak nie tabletki na wywołanie nawet nie pomagały w końcu dostawałam okresu ale za jakiś czas było to samo.A też po tych tabletkach trafiłam do szpitala z silnymi bólami po czym lekarz tam przyjmujący w prost mi powiedział, że po jakiego ja przychodziłam tak że ja już miałam dość

Gość gość
mi lekarz kiedys powiedzial ze kobieta 2 razy w roku moze nie dostac miesiaczki:)ale wiadomo badania to podstawa!