Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj byly podrywa moja matke pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam nadizeje ze ktos mi pomoze bo juz sama nie wie co mam robic . Sytuacja jest beznadziejna . Mam 19 lat i mialam ,, czysty uklad ,, tylko seks z facetem starszym o 11 lat . Moja matka gdy sie o tym dowiedzial ze spotykam sie ze starszym facetem bo oczywiscie moja siostra mlodsza przeglada mi telefon bo nie ma wlasego zycia doniosla o tym matce a ta stwierdzial ze on mnie wykorzysta wylyslala rozne rzeczy typy czy on mi przypadkiem ojca nie zastepuje - wychowywalam sie bez taty . Nie potrafila zrozumiec ze to jest czyty seks nic wiecje bo chyba nie wie na czym polega taki uklad . Ona twierdzi ze dopuki mieszkam pod jej dache to ona bedize kontrolowac z kim sie spotykam i z kim sypiam . No wiec kiedys gdy jeszcze spalam spisala sobie numer jego z mojego telefonu i zadzwonila do niego z prozba o spotkanie ja sie o tym wszytkim dowiedzialm po fakcie od matki i to na poczatku mi klamala w oczy ze nic takiego miejsca nie mialo ale w koncu sie przyznala . Ja oczywiscie myslalam ze ze wstydu sie spale przed nim . Potem nawet sie smialismy z tego powiedizal jej to co chciala uslyszec ze zostawi minie w spokoju i nie bedzie sie ze mna kontaktowal. Po jakims czasie zaczal on pisac do mojej matki ja jak sie dowiedzialm o tym to od razy zakazalm sie jej z nim spotykac i pisac ona mnie zapewnila ze mlodsi jej nie interesuja i takie tam uwierzylam. Spotykalismy sie dalej bo gadalam z nim i obiecal ze juz nie bedize do niej pisal. Itak bylo przez jakies 3 miesiace , ale teraz ostatnio jak ja zmielialm numer telefonu i kontakt mi sie z nim urwal to napisal do mojej matki esemesa - zignorowalm to pomyslalam moze sie pomylil ale to ja sie pomylilm bo zadzwonil do niej a moja matka byla na tyle bezczelna ze rozmawial z nim siedzac obok mnie a ja slyszalam kazde slowo poiznalam go po glosie nawet mowilam cos do niej w tym czasie jak ona z nim gadala a on sie zapytal kto tam jej tak gada a ona odpowiedizala corka - co za ironia losu ze akurat bylam to ja , no wiec ona zaproponowal jej seks a ona ma sie nad tym zastanowic . I nie mam pojecia co mam robic czy pogadac z nia na ten temat czy nie ? bo ona nie jest taka jak ja ona nie nadaje sie na numerek na jedna noc bo ona sie zaangazuje i zakaoch bedzie przez niego cierpiala bo on bedize ja zdradzal bo znam go i wiem jaki jest ona zdradzal swoja dziewczyne z ktora byl 4 lata ze mna i z jeszcze jakimis 3 innymi kobioetami . Mnie to nie przeszkadzalo bo ja niczego sie po nim nie spodziewalam i nie oczekiwalm nic wiecje tylko seksu , ale moja matka taka nie jest a po za tym ja i ona mamy wspolnych znajomych on bedize sie chwalil kogo to nie zaliczyl ze moja stara i beda sie ludzie ze mnie smiac . Tylko ze nie ejstem pewna czy moja matka nie przystanie na jego propozycje bo on ja zbajeryje zmanipujuje naobiecuje a ona jest naiwna . Pomocy nie wiem co mam robic pomozcie mi !!!

Gość gość
wez spierdaslaj gombusie marna z ciebie prowokatorka:D

Gość gość
Olej to,znajdź sobie normalnego partnera z którym razem zamieszkasz.Matka wkońcu zmońdrzeje ale puki co musi on ją bzyknąć bo najwyraźniej mama ma potrzebe zaspokojenia to normalne.-Jaro