Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_98765

Hialuronic Party we Wrocławiu aplikacja kwasu hialuronowego

Polecane posty

Gość Aga_98765

Hej dziewczyny, Jeśli jesteście zainteresowane aplikacją kwasu hialuronowego to zapraszam na Hialuronic Family Party 24 listopada 2013 roku (niedziela) w godz.13:00 - 18:00 Restauracja Teatralna, pl.Teatralny 4, Wrocław. Cena ostrzyknięcia jednej partii twarzy + obiad to tylko 350 zł. Długo szukałyśmy sposobu aby tanio podreperować urodę i stąd nasz pomysł, ale potrzebujemy więcej chętnych. Piszcie na hialuimpreza@gmail.com Pozdrawiam wszystkich Aga

Gość gość
Ależ szybko czasy się zmieniają :) :) Kiedyś można było podreperować swoją cerę za pomocą kwasu hialuronowego tylko w gabinetach kosmetycznych, a teraz na rynku jest taki wybór kosmetyków z tym kwasem, że możemy podziałać w tym temacie w domku. Soraya ma taką właśnie nowość mikrozastrzyk 100 % kwasu hialuronowego. Kupiłam sobie ową nowość w Rossmanie, ponieważ była w promocji, więc specjalnie długo się nie zastanawiałam. I........... po tygodniu stosowania kremu moja cera jest doskonale nawilżona, skóra napięta i ujędrniona, a zmarszczki wygładzone. To był dobry zakup :). Efekty są, a więc jeśli zasobność naszego portfela nie pozwala nam skorzystać z profesjonalnych zabiegów w salonach kosmetycznych, to te kosmetyki Sorayi polecam :)

Gość gość
A świstak siedzi i zawija... Naiwnych frajerow szukacie

Gość gość
Znowu naciagacze i oszusci jak ich dzisiaj wszedzie pełno. hmmm