Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szokująca patologia społeczna w Przecławiu

Polecane posty

Gość gość

47-letni mężczyzna dowiedział się że jego konkubina wróćiła z Holandii z nowym gachem, i zrywa z nim. Wyciągną z szuflady czeskiego CZ-75. Nie miał pozwolenia na broń i Policja zastanawia się skąd go wziąło, chociaż wiadomo że przywiózł z Czech gdzie bez pozwolenia można kupić nawet półautomatyczną wersję kałasznikowa (pisałem o tym wczoraj, obok tematu o drugiej rocznicy powstania II Rządu Donalda Tuska). Najpierw zastrzelił swojego psa. Potem pojechał do domu gdzie jego ex mieszkała z nowym gachem i dziećmi. Zastrzelił oboje dzieci, gacha z Niderlandów, postrzelił ex, a na końcu strzelił sobie w łeb.

Gość gość
szkpofda, ze nie masz juz bloga i konta na zbiorniku :(

Gość gość
W Czechach nabycie półautomatycznej broni (np. pistoletu lub karabinu szturmowego w wersji półautomatycznej) wymaga jedynie wypełnienia na Policji odpowiedniego formularza rejestracyjnego. Pozwolenie dostaje się w ciągu 30 dni. Specjalnego pozwolenia - takiego jak Polsce - wymaga jedynie broń automatyczna (np. wojskowa wersja kałasznikowa w wersji automatycznej), amunicja przeciwpancerna, pociski rakietowe naprowadzane laserowo lub czołgi T-72 nabywane w celach kolekcjonerskich. W przypadku T-72 jest też warunek że główna armata musi mieć zdemontowany zamek, żeby nie mogła działać.

Gość gość
Już dawno zlikwidowałem to wszystko. Obecnie mam tylko konto na FB, ale pod pseudonimem :)

Gość gość
Nie muszę chyba tłumaczyć jak niebezpieczna staje się sytuacja na granicy polsko-czeskiej. Granica jest otwarta (wiadomo - Strefa Schengen), w Czechach łatwo nabyć narkotyki i broń palną, a jednocześnie Czechy od prawie miesiąca nie mają rządu. Idąc dalej, z powodu braku rządu i spadku wiarygodności państwa, czeska korona zaczęła szybko tracić na wartości. Kraj pogrąża się w zapaści, skutkiem czego do Polski przez granicę trafiać może dużo dragów i broni. Nabywaniem tych towarów najbardziej zainteresowane są środowiska krakowskich pseudokibiców. Dzisiaj używają maczet, a jutro mogą mieć półautomatyczne karabiny kałasznikowa.

Gość gość
W górę, bo ważne.

Gość gość
ta, konto na fb pod pseudonimem :DD zmieniles tylko pisownie nazwiska i nic wiecej :D

Gość gość
szkoda psa przecież to nie jego wina

Gość gość
A co innego miałem zmienić ? Przecież nie będę pisał na FB jako "gość".

Gość gość
W*********j z kafe 🖐️

Gość gość
ja p*****le co za debil, zaklada topik kryminalny a opisuje bron, co za tepy zakuty łeb

Gość gość
Rządu to nie ma Polska, a nie Czechy ty skretyniały, żałosny cieciu. 🖐️

Gość gość
i ciul davida duchovnego sobie wpjerdolił jako zdjęcie profilowe:D muahahahahahahahahahaha :D

Gość gość
Kim jest autor że go jepiecie bo nie wiem?

Gość gość
Wrzuciłem linki do tego tematu na FB-owy profil RMF24.

Gość gość
A to już wiem o kim mowa:D rimming anal i te sprawy, tak trzym wawruch

Gość gość
Jest. Na głównej osi komentarzy.

Gość gość
Ale jak zwykle zrobiliście mi z tematu śmietnik. Idę skasować link z RMF24, bo wstyd,

Gość gość
ją Tobie fajna piosenka leci na esce teraz, zadedykowalabym

Gość gość
Słuchajcie, sprawa jest poważna. Jeżeli w Czechach dojdzie do trwałej zapaści systemu politycznego, to nikt nie zagwarantuje że tamtejsze grupy przestępcze nie wejdą w posiadanie np. zużytego paliwa uranowego z czeskich elektrowni jądrowych i nie zorganizują czy to w Czechach, czy którymś z krajów ościennych, zamachu z użyciem tzw. "brudnej bomby". Tzn. bomby powodującej silne skażenie radioaktywne i śmierć setek ludzi w wyniku ostrej choroby popromiennej.