Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona19204

moj mąż mnie denerwuje

Polecane posty

Gość zmartwiona19204

nie wiem jak mam powiedziec to mezowi od dluzszego czasu zauwarzylam jak moj maz drapie sie po genitaliach zwracalam mu juz pare razy uwage zeby poszedl z tym do lekarza a on nic denerwuje mnie to bo co noc mnie to budzi i powoli zaczyna to mnie brzydzic strupki na pen......sie:( juz malo z nim wspolzyje, a gdy chce zebym zrobila mu dobrze to zawsze robie mu jakoms wymowke ze nie dzisiaj. nie wiem czy ktoras byla w takiej sytuacji ale co ja mam mu powiedziec

Gość gość
powiedz mu wprost ze cie obrzydza i albo pójdzie z tym do lekarza albo koniec z kochaniem

Gość gość
Może ma grzybicę . Kup mu Clotrimazol w kremie, jest bez recepty i niech smaruje klejnoty. Na pewno nie zaszkodzisz, a jak nie pomoże to musi iść do lekarza

Gość gość
Twój mąż ma problemy ze zdrowiem w miejscu intymnym, nie kochaj się z nim..powiedz, że ma iść do lekarza, bo nie chcesz się czymś zarazić, chyba zrozumie..ja jak miałam dolegliwości intymne to było pieczenie i swędzenie, przez parę dni to powiedziałam mężowi, że nie mozęmy się kochać, bo cos się dzieje i nie chce tego rozdrażnić i jego jeszcze zarazić..zrozumiał :)

Gość zmartwiona19204
kupilam mu ta masc i co lezy tylko dwa razy ja użył juz nie mam sił do niego chyba mu powiem wprost ale nie chce też zeby sie obrazil

Gość gość
Nie chcesz żeby się obraził ! ? Na litość boską, jesteście małżeństwem..jak się obrazi za takie coś to masz męża palanta..

Gość gość
Z facetami tak jest, on się po prostu wstydzi. Weż go podstępem, powiedz, że ty masz infekcje pochwy a kuracja tylko wtedy będzie skuteczna, jak oboje partnerzy się będą leczyć. Może podziała.

Gość zmartwiona19204
no właśnie on jest takim typem mezczyzny ktory sie wstydzi wogole isc z nim do jakiego kolwiek lekarza to wpada w paranoje mamy też córeczkę i mialam cesarke to on mi powiedzial ze bal by sie byc przy mnie jakbym miala rodzic sn

Gość gość
A może złapał jakiegoś syfa i nie chce iść do lekarza ze strachu,że się dowiesz.W żadnym wypadku z nim nie współżyj.Strupy na penisie.....jakie to obrzydzające.Fujjjjjjjjjj

Gość gość
strupy ma bo się drapie a nie z syfu.,

Gość gość
Wiem,że ma je od drapania ale może trzeba się zastanowić dlaczego się drapie?Niektóre choroby weneryczne objawiają się świądem.Poczytaj trochę na ten temat.