Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam pasji ani przyjaciół

Polecane posty

Gość gość

... jak w temacie , jestem normalna kobietą , chciała bym to zmienić, ale jak ... nie wiem

Gość Annus Morswin_Kikke
przyjazn nie istnieje to tylko wspolnota interesow, najczesciej finansowych wiec nie masz czego zalowac a pasje se mozesz na dvd obejrzec

Gość gość
sex z mężem uwielbiam , ale to nie wszystko ... a co do przyjaźni .... żałuje , chciała bym miec kogoś z kim mogła bym pogadać poza mężem, lub o nim ... mam nadzieje ze jednak przyjaźń istnieje choć masz racje teraz ciężko o to , kazdy mysli o sobie i jest przyjacielski puki cos od ciebie potrzebuje ...

Gość gość
zatraciłam siebie ...

Gość gość
normalne kobiety mają przyjaciół

Gość gość
mam pasje ,nie mam przyjaciol nie chce miec przyjaciol a jedynie poznac choc jedna osobe ktora ma pasje zycia nie marudzenia nie wygodnictwa potrafiaca cieszyc sie swoim zainteresowaniem a w kolo same marudne ciucmoki myslace tylko o jednym kasa sex i pustactwo

Gość hyfv5
ja tez nie mam pasji ani przyjaciol.....

Gość gość
Ale ja juz tak nie chce życ ... chce cos zmienic , jak jest dobrze i wszystko sie układa to jakos nie odczuwa sie takich braków , ale jak sie ma problemy np. w zwiazku to trzeba z kims pogadac poradzic sie itd... zajac własnymi sprawami pasjami zainteresowaniami

Gość gość
Kiedyś miałam masę znajomych , sporo koleżanek , w szkole zawsze byłam bardzo lubiana , nawet jako dusza towarzystwa , potem rozpadło sie moje małżeństwo ja sie wyprowadziłam i wszyscy zostali .... tak samo i z pasjami zainteresowaniami skończyłam część edukacji w szkole muzycznej interesowałam sie sztuka opera teatrem , i w sporcie nie wiele mi obce i tańcu a teraz? nic po prostu nic - jetem do niczego