Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie dane swoich kochankow

Polecane posty

Gość gość

znacie cos oprocz imienia? czy oni sie ujawniaja np z adresem czy sie raczej boja?

Gość Annus Morswin_Kikke
lepiej znamy dane CUDZYCH kochankow

Gość gość
to jest powazne pytanie

Gość gość
Tak, mamy kserokopie ich paszportow, no i musieli wypelnic formularz zanim nas przelecieli pierwszy raz, wiec jestesmy w posiadaniu numerow NIP, PESEL, no i oczywiscie wyciag z ksiag wieczystych z numerem dzialki, na ktorej mieszkaja tez. Co za durne pytanie!!!!

Gość moozanka
to zalezy od miliona i dwoch warunkow.

Gość gość
durne nie jest wcale ja znam imie i nazwisko mojego

Gość gość
o addres nie pytalam, ciekawe czy by mi dal a od jakich warunkow to zelzy moozanka?

Gość gość 222
adresu bym nie dal

Gość gość 222
to co wy o nich w ogole wiecie?

Gość gość
ja wiem, że ma zone- wiem jak ona wyglada, ile ma lat, gdzie pracuje wiem gdzie mieszkaja zzastanawiam sie czy to jego zaufanie?

Gość moozanka
zalezy od relacji, czy na chwile czy na dluzej, czy wlasnie jest zaufanie czy nie, skad sie tego faceta zna, czy jest z Twojego 'podworka' czy gdzies dalej i czy Ty chcesz wiedziec czy nie, itd. generalnie, jak krece z kims z kim nie ma wspolnej przyszlosci to na kij mi jakies szczegolowe informacje. chce to powie, nie chce to nie powie. im bardziej sie dopytujesz tym mniej zaufania bedzie, bo moze uznac ze jestes wscibska i nic Ci do tego (i ma racje). ma kochanke/masz kochanka bo potrzebujecie odskoczni, bo chcecie poczuc cos innego, nowego, itd. szczegoly z zycia obu stron moga byc nieistotne, chyba ze ktoras ze stron chce o sobie powiedziec, ale ja bym nie zadawala pytan.

Gość gość
w takim razie u nas to bardziej przyjazn bo mnie to interesowalo, troche jestesmy tez o siebie zazdrosni,,

Gość gość
jesteś zazdrosna o jego żonę?

Gość gość
gość ja wiem, że ma zone- wiem jak ona wyglada, ile ma lat, gdzie pracuje wiem gdzie mieszkaja zzastanawiam sie czy to jego zaufanie? ____________ raczej tttooooootalny debilizm jak i to ze zdradza zamiast sie rozwiesc

Gość gość
To jest logiczne że nie sypiamy z kimś o kim kompletnie nic nie wiemy.

Gość moozanka
troche tu trudno pozbyc sie zazdrosci, bo wiadomo, ze nie masz go dla siebie i juz. zawsze albo bedzie zona albo moze jakas inna. i wlasnie dlatego wazne jest tez by nie traktowac kochanka jak na swoja wylacznosc. zawsze widziec go jako czlowieka wolnego, ktory w Twoich oczach moze robic co mu sie zywnie podoba. nie jestes jego zona i o to chodzi. wtedy wlasnie facet szaleje na Twoim punkcie. zyje w niezlej iluzji/bajce. przyjazn nie musi sie objawiac w znajomosci szczegolow personalnych faceta, przyjazn to budowanie wiezi Ty-on, a nie Ty-on-jego zona i reszta, poznawanie siebie nawzajem, sprawianie, ze facet chce z Toba spedzac czas i dobrze sie czuje w Twoim towarzystwie. jesli np. poznam czlowieka ktory ma 50lat i kawal zycia za soba to przeciez mozemy byc przyjaciolmi zanim poznam kazdy szczegol jego zycia.

Gość Bozon Higgsa
Znamy. Nie poswuamy niebadanego mięsa.

Gość gość
no macie racje, nie ma sensu zbyt wnikac

Gość gość
uwazasz to za debilizm ze mi podal nawet dane zony i ich adres zamieszkania? Bo wlasnie nie wiem jak to odebrac...

Gość gość
fajna iluzja- a jak on serio ma kilka bab oprocz ciebie, pasuje ci to>

Gość gość
Ja znam imie i nazwisko mojego faceta

Gość gość
wiem tez gdzie pracuje, wiecej danych nie potrzebuje a on mi nie podal bo moze sie boji w razie rozstania;-)

Gość gość
uwazasz to za debilizm ze mi podal nawet dane zony i ich adres zamieszkania? Bo wlasnie nie wiem jak to odebrac... xx odbieraj sobie jak chcesz, bo te dane są pewnie zmyślone na szybko :D

Gość gość
akurat sa prawdziwe, bo byly na pewnym dokumencie z pieczecia ale wrocmy do pytania: co wiecie o kochankach i o czym to swiadczy

Gość gość
Tak znam. Znam imię, nazwisko, adres, imona żonki i dzieci wraz z data urodzin. Niestety jego żonka jest tak nieostrożna w sieci że znam jej numer gg, profile na FB i GL...Wiem gdzie pracuje i mnóstwo innych szczegółów . Chociaż mieszkamy w miastach oddalonych o 150km od siebie :) zaufanie? nie w moim przypadku...

Gość gość
to co jak nie zaufanie??????? czemu Ci to powiedzial?

Gość gość
nie znamy, ponieważ mamy powodzenie u wolnych facetów, nie musimy umawiać się z odpadami po żonach:D

Gość gość
no ok, ale to pytanie do kochanek:)

Gość gość
akurat sa prawdziwe, bo byly na pewnym dokumencie z pieczecia ale wrocmy do pytania xx a na jakim to dokumencie? dowód żony ci pokazał czy swój ma stary jak świat i nie wymieniony?:D

Gość gość
zaufanie... no właśnie :) ja wiem ale on nie musi znać szczegółów ;) zna nazwisko ale nie prawdziwe imię, zna miasto ale nie dzielnice... mniej wie dłużej mam spokój hihi