Gość Olka17 Napisano Listopad 18, 2013 Potrzebna dieta i to najlepiej od zaraz. Czas zrzucić z siebie ten ciężar ;-) polecacie coś w miarę normalnego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 polecam diete south beach jest zdroa , nie glodzisz sie i chudniesz szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wilczy szaniec Napisano Listopad 18, 2013 dieta zp - zryj polowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 jedz warzywa i owoce ,ciemne pieczywo, zamiast ziemniaków kaszę gryczana lub brązowy ryż , a rano płatki owsiane, czasem nabiał np. serek wiejski,duzo wody i zielonej herbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnkaHH Napisano Listopad 19, 2013 ja polecam dietę od dietetyka. sama ją stosuję i baardzo mi się podoba. mam wszystko rozpisane, tylko trzeba ściśle stosować, żeby schudnąć. do tego biorę i stosuję dokładnie takie tabletki wspomagające odchudzanie - www.skracaj.com/7a70.html . Mam spooro do zrzucenia, więc się przydadzą. Mój cel to 51 kilogramy, a teraz mam 72. liczę na to, że tym sposobem do świąt osiągnę swój cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Grudzień 5, 2013 Z dietą to ciężko mi coś polecić, ja taką ogólną stosuję a schudłam dzięki tabletką odchudzającym :) Mnie kobieta dla której zajmuję się dziećmi chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa mój spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rodzyn 0 Napisano Grudzień 5, 2013 Wskakuj do Nas na temat -> ZDROWA DIETA nie dam rady wklepać linka, bo jest to spam :D pozdro ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach