Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła_jestem

Mój mąż szuka swojej byłej od dłuższego czasu

Polecane posty

Gość wściekła_jestem

Mój mąż sukcesywnie od kilku lat próbuje nawiązać kontakt ze swoją dawną miłością, szuka jej na portalach randkowych, społecznościowych zostawił ją dla mnie - może ma wyrzuty teraz , że ja to nie ona....ona na te zaczepki reaguje w ten sposób , że udaje iż nie wie kim jest i nie pamięta takiego pana...a byli ze sobą 2 lata mieszkali wspólnie wiem, że ona wiązała z nim plany na przyszłość ale w tamtych czasach on był za siurdak aby zakładać rodzinę ....teraz ona ma własną rodzinę, dom męża dziecko... Ostatnio podczas konkretnej wymiany zdań na ten temat- ( znowu odkryłam ze szuka jej w necie )- zapytałam wprost o to czy jak się ze mną kocha to czy myśli o niej- powiedział , że woli o niej myśleć niż jakby miał to być facet z długimi włosami , że zdarza mu się.... I jak ja mam żyć pod jednym dachem i chodzić z kimś do łóżka nie mając pewności....czy przypadkiem w tej chwili nie marzy o tym, że to właśnie JĄ obraca w naszej sypialni....

Gość gość
Uwazam ze to to troche dziwne. Mimo ze jej reakcja (bardzo ladne reakcja) byla dosc jednoznaczna.

Gość gość
No to nie zazdroszcze.Bylam w takiej samej sytuacji.Dopoki ta laska byla zdystansowana,jakos sie kulalo.Nie jestem idiotka,widzialam,ze szuka z nia kontaktu.Ale tak mialam nim ten durny mozg zasrany,ze udawalam slepa.Chcialam,to mam.Gdy byla w koncu sie z nim spotkala,dostalam takiego pieknego kopa,ze poszlam w kosmos.I nie to,ze poszla z nim w tango.Po prostu on mial jakiegos zayoba na jej punkcie,choc kontaktu nie mieli dlugi czas.Coz,zawsze tak trafialam,ze bylam plastrem na rane po innej,czyli nikim.

Gość lara256
ja bym się na niego obraziła. nie mogłabym być z kimś kto myśli o byłej gdy ze mną sypia. to już duża przesada

Gość wściekła_jestem
Piszecie że to to troche dziwne...to jest popier...e !!! G***o prawda !

Gość domek na prerii
pomoz chlopcu, znajdz mu ja wiele niedomowien cie ominie :P, :P, :P

Gość wściekła_jestem
Zamierzam tak właśnie zrobić....