Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra nie daje spokoju mnie i mojemu mężowi

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wygląda tak że moja siostra chodziła z facetem którego ja jej odbiłam i wyszłam za niego za mąż. Siostra była z nim w ciąży gdy oznajmiłam jej że nie będzie ślubu jej i mojego już wtedy faceta. Ja również byłam w ciąży, siostra z nienawidziła mnie i uderzyła z całej siły w twarz. Teraz sytuacja wygląda tak: że ja mam z mężem dwoje dzieci syna i córkę a ona ma syna i siostra domaga się by mój mąż płacił alimenty na swoje dziecko. Dostaje ona od niego 700 złotych na miesiąc, ale ona zaczęła żądać by kupował dziecku ubranka, książki, zabawki, itp. oraz zabierał go do kina zapominając o tym że on ma ze mną dwójkę dzieci. Poza tym jeszcze moi rodzice i teściowie. Dziadkowie z jednej i drugiej strony również rozpieszczają tego nieślubnego dzieciaka, kupują mu prezenty. Co prawda d teściów nie miałam śmiałości ale rodzicom powiedziałam że albo moje dzieciaczki albo bachor siostry. Również brat mnie zawiódł bo on jest ojcem chrzestnym moich dzieci ale jest ojcem chrzestnym również dziecka siostry.

Gość gość
Suka z ciebie.Nie dość że odbilaś siostrze narzeczonego to jeszcze maż żal że rodzice traktują jej dziecko na równi z twoimi?Ty oczekujesz że cala rodzina się od niej odwroci?

Gość gość
Tylko my z siostrą nienawidzimy się a rodzice ani brat nie potrafią się zdecydować po której stanąć stronie, matka jedynie usprawiedliwia się tym że obie jesteśmy jej córkami. W całej tej sytuacji nie widzi winy ani mojej ani mojej siostry tylko mojego męża.

Gość gość
Wy nie musicie się z sostrą kochać-doskonale rozumiem że się nienawidzicie-to zrozumiałe w tej sytuacji.Tylko nie kumam po co mieszacie w to resztę rodziny? Dlaczego rodzice czy brat mają między wami wybierać? To wasz konflikt a nie ich.

Gość gość
pier​dolona patologia pomieszanie z poplątaniem ... :O

Gość gość
acha , dobre provo

Gość gość
I wszystko zostanie w rodzinie...

Gość gość
niezła jesteś, jeśli własną siostrę tak załatwiłaś, a za to że dzieciaka nazywasz bękartem to jesteś zerem, co dziecko winne że ty szlajałaś się z jego ojcem, twoje są takie same bękarty jak on, mężusia toś sobie dobrego k****arza wzięła, poczekaj kiedy ciebie zostawi z gołą d**ą i bachorami i pójdzie do trzeciej.

Gość gość
przeciez to prowokacja i to na poziomie kałuży eh przeciez poziom sie podniosl i takie gowno nie ma szans sie przebic wiecej realizmu

Gość gość
p********e zeroooooooooo i jeszcze się chwali

Gość gość
dobre prowo? fatalne gdyby bylo dobre nie rozszyfrowalibymsmy tego odrazu... na kafe bylo i jest kilka naprawde dobrych prowokacji to to kibel

Gość gość
ja wiem jak to rozwiązać. niech ojciec waszych dzieci czyli twój mąż znajdzie sobie trzecią i twoje bachory niech też popieprzy