Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak nie chce sexu

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak okazuje bardzo malo milosci,:( bardzo zadko sie kochamy, a jak juz sie kochamy to trwa to z 10 min i tyle martwie sie tym ze mu sie moze znudzilam lub ze przestal mnie kochac, niby mowi ze kocha ze jest ok ale ja tego nie czuje , probuje go zachecac i tp, ale niestety nic . Kiedy otrzymuje masayk odemnie w w przyjemnych na jego cialku miejscach to nawet nie daje nic w zamian tylko po skonczeniu mowi ze sie podobalo i daje suchego buziaka i tyle... ostatnio powiedzialam co mysle to przprosil i wiedzial ze to sie zmieni owszem kupil zabezpieczenia, ale nic do tej pory nie bylo nie wiem co robic , ;( bo on ciagle jak widzi jakis duzy tylek to matrzy i mowi wow, a na moj mowi ze musi podrosnac ... co jest z nim ?

Gość kamilkalala
Nie martw się, nie on pierwszy i nie ostatni miga się od seksu. Zwykle faceci używają takich wymówek by ukryć prawdziwe podłoże problemu np. stres w pracy. Często jest też tak, że facet ma problem z erekcją przez co unika seksu jak ognia. Jeśli Twój facet nie chce się kochać , bo ma stres w pracy to musisz z nim o tym porozmawiać, wspierać go i…przeczekać. Jeśli nie chce zbliżenia, bo ma problem z erekcją to kup mu Permen KING i namów, by brał regularnie. Takie suplementy bardzo pomagają.

Gość gość
nie kręcisz go, ale może dobrze gotujesz?

Gość gość
Po takim 10 minutowym seksie i kwadransie przerwy namów go na powtórkę. Gwarantuję że powtórka potrwa znacznie dłużej, nawet ponad 1/2 godziny. Jak wam zasmakuje to i czasem zdarzą się i dwie powtórki.