Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek z zonatym

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, ktora zawiazala sie z zonatym i jak to u was wyglada. my znamy sie z pracy. spotykamy sie u mnie kilka razy w tygodniu.... juz mnie to meczy

Gość gość
a ile on ma lat

Gość gość
weź babo sporządniej i nie niszcz sobie i komuś zycia, ja to kiedyś zrobiłam i o mały włos a bym przegrała swoje życie, nigdy więcej.

Gość gość
on jest po 50-tce jak 39... to takie trudne.

Gość gość
a ja mam 21 lat

Gość gość
Ty decydujdsz jak dlugo to bedzie trwalo. ....jak cie meczy to go zostaw. Zawsze u mnie byly krogkie wizyty nigdy nie mozns bylo is gdzies n spacer.....

Gość gość
21 i taka sama sytuacja? jak sobie radzisz?

Gość gość
no taz tak mamy - zawsz u mnie, no moze nie zwasze krotko ale nie ma mowy o wspolnym wyjsciu na spacer, do kina czy zakupy... nic z tych rzeczy. poza tym czasem mam wrazenie ze jak mu sie nie chce isc do domu to idzie do mnie... a ja glupia kocham

Gość gość
niestety ale z moich obserwacji wynika iz najgorzej k******a sie obecnie Kobiety od 14stego roku zycia do lat 26 nie szanuja sie sa naiwne sa nachalne w stosunku do mezczyzn za byle komplement daly by sie pokroic co sie z Wami dziewczyny dzieje?! i o ile rozumiem taka glupiuuutka malolate lat 15 wzwyz tak nie zrozumiem doroslej Kobiety lat 20wzwyz zero szacunku do samych siebie !!! potraficie sie zakochiwac doslownie w kazdym pajacu ktory do was sie usmiechnie ,kazda z was strasznie naciska w trakcie krtokiej znajomosci na cos wiecej jak tylko spotkania ,marza sie im zaraz sluby dzieci i inne wianki to jest chore !!! Jak ja gardze takimi Kobietami no dobitniej napisze nawet....nie staje na widok takiej !

Gość gość
ble ble ble- zaniedbuja sie baby w malzenstwach a potem maja pretensje do tych zadbanych, eleganckich, do ktorych mezowie chetnie ida. a zadbajcie o siebie i o mezow babiszony to nie bedza chodzic na boki wasi mezowie

Gość gość
ble ble ble to naskrobalas robaczku a mozgu ani widu ani slychu no niestety ja tak czytam to jeszcze dlugo mi nie stanie skoro mlode dziewczyny maja takie myslenie :) przykre a potem tyle gadania ze chlopcy chlopcow wola :D

Gość gość
my chodzimy do kina, na spacery tez, trzymamy sie za rece no ale fakt ze wszedzie nie

Gość gość
mozna byc zadbana,wspaniala zona,kochanka a i tak te psy beda łazik na boki,bo was facetow inaczej nazwac nie mozna.Zobaczycie spodniczke i dekold i juz penis wam o malo oczu nie wybije.Mnie to smieszy ,bo dobrze ktos kiedys was nazwal,wy faceci jestescie PODGATUNEK,bezmozgi ,prostaki itp:)

Gość gość
a to ty wolisz chlopakow i dalatego - chlopcze na kobitki taki zly???? a nie ma po co, ja tam nie mam nic przeciwko homoseksualistom.

Gość gość
nie zly :) wcale nie zly ale chcialbym w koncu trafic taka ktora nie wdzieczy sie do mnie jak gluuupia niunia ,przewaraca oczami i suszy zeby nie wiedzac czemu a juz w ogole lepiej aby sie nie odzywala lubie Kobiety rasowe z charakteru Kobiece a jednoczesnie stanowcze silne a tu w kolo same c**yyyy ktore slinia sie na twoj widok jak tylko powiesz cos milego :)

Gość gość
do gosc (13.49)..nie pochlebiaj Sobie,bo zapewne jestes takim samym niedojda zyciowym,jak cala wasza meska reszta.Poczytac wystarczy was i wasze madrosci tutaj:D..nie ma to jak rasowe samce na damskim forum buhahaha

Gość gość
a co za roznica gdzie piszesz ? tutaj pelno facetow zatem co za problem raczej bym sie tu zastanowil nad wiekszoscia hostorii pisanych tutaj prze Kobiety co druga jeczy ze jest sama albo z tej desperacji puszcza sie z byle zonatym gnojkiem a potem zdzwiona ze tak a nie inaczej ja potraktowal pisze jak czuje jak widze jak obserwuje marzy mi sie Kobieta nie tyle urodziwa co prawdziwa :) cos w tym zlego??

Gość gość
dobrze,ze marzysz,bo tyle z tego:D.Owszem,smiesza mnie tu niektore posty pisane przez kobiety tez,.nie mowie,ze nie.W ogole mam wrazenie,ze spoleczenstwo cofa sie w rozwoju,wystarczy poczytac:p

Gość gość
ano chyby tyle to fakt :) z Twoim ostatnim zdaniem zgodze sie kiedys relacje miedzyludzkie wygladaly inaczej no coz ustroj nam sie zmienil ;) to i kultury brak o zasadach jakikolwiek nawet nie wspomne bo te zupelnie wyparowaly

Gość gość
co ma ustroj do kultury?Jak ktos sie prostakiem urodzil,to prostakiem umrze:-o Kobieto...jesli pozostala Ci jeszcze godnosc(bo rozum juz stracilas)to jak najpredzej ulecz sie z tego romansu i nie licz na zadne miejscu przy jego boku.Facet,ktory nie ma odwagi rozstac sie z zona ,i zaczac z Toba zwiazek,to łachudra pospolita.Na co Wy sie kobiety dajecie nabierac?Bo ja naprawde nie rozumiem takich ukladow.Bez obrazy,ale z kims Ci faceci zdradzaja te Swoje zony,wiec suma sumara grzmocicie sie identycznie,bez szacunku do Samej Siebie:-o