Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak żyć z takiej pensji

Polecane posty

Gość gość

zarabiam 1200 zł, ale dostalam podwyzke 200 zł czyli od następnego miesiaca 1400 będzie. płace za szkołe 500 zł spłacam ok 300-400 zł miesiecznie do pracy jezdze samochodem to tez ok 300 zł wychodzi na paliwo. mieszkam z rodzicami wiec jak mam to dorzucam sie do oplat ale rzadko pracuje juz pol roku i niczego sie nie dorobilam.. ;/ jedynie samochodu za 3500 zł

Gość gość
tak jak zylas do tej pory bo skoro dajesz rade oplacic to co wymienilas to chyba z nieba ci nie leci pieeeerdolenie takie owszem w PL jest ciezko bo zarobki male a ceny rosna ale piszesz jakbys obrastala w dlugi a jak niby do tej pory placiclas za to? skoro sie nie ma trzeba z czegos zrezygnowac wkurza mnie takie pitolenie

Gość gość
moje zycie to wegetacja, nie mam kasy na kino, na dobre jedzenie, na wyjscie, ubrania kupuje w lumpeksie i to wtedy jak jest najtaniej, bo ceny w dniu dostawy sa kosmiczne jak dla mnie. nie moge zaprosic dziewczyny na kregle bo nie mam za co. czasem jak uciłam 50 zł to zabieram ja na kebaba i kupuje czekolade.

Gość gość
mam do pracy 15 km i mieszkam na wsi, nie mam autobusów :(

Gość gość
Ale masz pracę ja od 3 lat jestem bezrobotna a przyjelabym prace za 1200 z pocalowaniem reki.

Gość gość
rzuc wszystko i jedz za granice jak tak zrobilam, emerytury i tak nie bedzie

Gość gość
ja tez nie rzuce pracy. a gdzie mieszkasz ? u nas w fabryce pracujemy po ok 10 godzin i jest cieżko ale są posdy wolne

Gość gość
gdzyby to ja susze i marynuje zeby bylo cos na swieta. a w ankiety to nie wierze. przez pol roku zarobiłam 5 zł ;/

Gość gość
gdzyby to ja susze i marynuje zeby bylo cos na swieta. a w ankiety to nie wierze. przez pol roku zarobiłam 5 zł ;/

Gość gość
a ja pracuje na kamerce internetowej i zarobiolam wczoraj 570 zl od 22 do 2 w nocy i tak codziennie ;) a co najlepsze jestem modelką non-nude :D nie mam wstyduuu!!!! :D:D:D

Gość gość
to bardzo szybko chciałaś się dorobić, popracujesz z 30 lat to może się czegoś dorobisz , albo i nie

Gość gość
Rzuć szkołę i dylaj na rowerze...

Gość gość
nie mam wstyduuu!!!,,,,,,,,,,,,,,, masz tylko mamona jest silniejsza od wstydu, ale można i tak pracować jak potrzeba zarabiać.

W internecie jest dużo możliwości zarabiania dodatkowo, ale są to małe kwoty tak naprawdę. Sama wypełniam od kilku lat ankiety i aby uzbierać odpowiednią kwotę do wypłaty potrzeba kilku a nawet kilkunastu miesięcy. Teraz zarobiłam aż 32zł. Znalazłam jednak dla siebie lepsze rozwiązanie. Zapisałam się do klubu Oriflame. Mam tańsze kosmetyki dla siebie oraz zarabiam na prowizji od każdego sprzedanego kosmetyku. A pracując w systemie abc-net wor mamy możliwość rozwoju. Oczywiście potrzebne jest tu trochę zaangażowania i chęci do pracy, bo to też jest praca ale sami wyznaczamy sobie ile czasu chcemy na nią poświęcić. Wejdź sobie na moją stronę http://www.abc-work.pl/alicja i poczytaj opinie innych. Przez tę stronę możesz również się zapisać do klubu. Jest to zajęcie i dla kobiet i dla mężczyzn. Sama byłam w szoku że tylu facetów się tym zajmuje. :)