Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzuzula

Stosunek przerywany Tak bez ściemy dziewczyny i z reka na sercu

Polecane posty

Gość Zuzuzula

Nie piszcie proszę o koleżance kuzynki czy cioci mamy babci. Która z Was zaszła w ciążę podczas stosunku przerywanego bez finału w środku? Tak szczerze.

Gość krolik 0987654321
ja, ale wtedy nie odroznialam dni plodnych od nieplodnych, ale wytrysku nie bylo na 100%....

Gość gość
ja...po 3 latach takiego m"zabezpieczenia się" :)

Gość krolik 0987654321
ja po 1,5 roku :)

Gość gość
Po co chodziłaś do szkoły i czytałaś biolgię Stosunek przerywany to jedzenie przez szybę.Taka to antykoncepcja.Jest to dla ciemnogrodu ,a nie dziewczyn bzykających się.Stosował go Mieszko I

Gość gość
ja. Po pół roku takiego czegoś ;)

Gość gość
hehe watykańska ruletka.... sorry laski ale tego typu zabezpieczenie stosuje moja koleżanka, zagorzała katoliczka uprawiająca przedmałżeński sex :classic_cool:

Gość Zuzuzula
Moje pytanie nie bylo zadane pod katem skutecznosci tej metody jako antykoncepcji. Po prostu interesuje mnie ile dziewczyn rzeczywiscie zaliczylo tego rodzaju wpadke. Mam juz jedno planowane dziecko, chcialabym juz drugie ale maz nalega by poczekac jeszcze pol roku. Nie zabezpieczamy sie tylko wlasnie jest stosunek przerywany z powodzeniem od 2 lat.

Gość gość
nie miałam ani jednego w swoim zyciu...stosunek ptrzerywany czyli co jest stosunek czy go nie ma...beznadzieja...

Gość gość
Nie wierzę że Mieszko I, jakby nie patrzeć - król, stosował coś tak idiotycznego jak stosunek przerywany. Że niby po co ?

Gość gość
5 lat, też z powodzeniem:-)

Gość Zuzuzula
Licze po cichu, ze moze zajde w ciaze ;P maz nie bedzie mogl miec pretensji wtedy. Jednak chyba nic z tego, skubaniec ma refleks

Gość gość
Ktos sie jeszcze wypowie bo mnie to interesuje

Gość lieei
ja od dwóch lat - z powodzeniem... a pierwsze 3 miesiące mojego związku, takie najbardziej gorące (a działo się, działo) też na przerywanym i nic ;) Teraz też mam nadzieję, że wpadniemy ^______^

Gość gość
Bez ciąży to tylko bezpłodność

Gość gość
Umiesz tylko rozwierać nogi

Gość gość
ja wpadłam dwa razy podczas stosunku przerywanego bez finalu w srodku i teraz biore juz tabletki nie ufam przerywanemu

Gość gość
ja zaszłam w ciąże, nie było wytrysku, w dodatku kochaliśmy sie raz, może dwa w tym miesiącu bo chorowaliśmy, potem u mnie okropne bole zoladka, lekarz, test i dwie kreski jak malowane, dzis jestem w 12 tygodniu.

Gość gość
Moja przyjaciółka zaszła. Ja właśnie dlatego wyznaczam sobie dodatkowo dni płodne i niepłodne testerem na ślinę. Mimo że używamy prezerwatyw. W razie "wpadki" wolę wiedzieć na co się przygotować.

Gość pierdoolicie i tyle
te wasze wszystkie ciaze z przerywanego to po prostu wynik braku rozmowy z chlopakiem ;) jestem pewna ze w 90% przypadkow bylo tak ze facet sobie po prostu zwalil wczesniej i plemniki zostaly w cewce moczowej i wydostaly sie wraz z preejakulatem podczas stosunku :) albo po prostu sobie nie zdazyl.. a pozniej p*****la takie "doswiadczone" 20latki ze w preejakulacie "z natury" sa plemniki... a inne "doswiadczone" 15latki w to wierza :)

Gość nektarynka_88
Ja również w ten sposób się zabezpieczam już 3 lata i na razie skutecznie. Może dlatego, że rzadko się widujemy...

Gość gość
Najlepiej włozyc sobie kij od szczotki

Gość gość
sosunek przerywany ma sens ( antykoncepcyjnie) TYLKO I wylacznie jezeli facet umie sie kontrolowac. Jezeli chodzi o orgasm to inna sprawa

Gość gość
Hehe

Gość jola899
Stosunek przerywany ma sens, w przypadku, gdy możliwe zajście w ciążę, nie będzie przez Was źle odebrane ;) Niestety w preejakulacie również znajdują się żywe plemniki, które mogą zapłodnić..

Gość gość
stosunek przerywany ma sens jak jesteś zdecydowana na przerwanie zaistnalej ciąży

Gość gość
o wcale nie koniecznie zależy od tego czy facet umie się kontrolować. W preejakujacie też są plemniki, mało, ale zdolne do zapłodnienia. Ja tam zaszłam w ciążę, tzn. mąż włożył penisa na chwilę, a później założył prezerwatywę, nic nie pękło, a ja zaszłam w ciążę. A i nie "zwalił" sobie wcześniej jak to ktoś wyżej napisał ;)

Gość gość
z powodzeniem od 10 lat , w tym 2 planowanych dzieci. W tym mcu zaczynamy staranie o 3 a potem pomyślę nad inną antykoncepcja :)