Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dosc mam myslenia o nim

Polecane posty

Gość gość
Ja bardziej się zaangażowałem emocjonalnie niż ona,ale z czasem i ona mnie pokochała do tego stopnia że wniosla o rozwód ale stała przeszkoda typu że on nie dal jej rozwodu a mają razem 4 dzieci które są w rodzinie zastępczej do czasu jak to sąd orzekł az wspólniie nie dojdą do porozumienia.Więc ona ze wzgłędu na dzieci wrócila do niego a tak naprawdę to ona do niego nic nie czuje.To nasze prawo jest chore,i tak się roztalismy-Jaro

Gość gość
U mnie podobnie - ja mam zobowiązania tutaj, a on przez swoje musiał wyjechać na drugi koniec Polski. Ale w twojej sytuacji jednego nie rozumiem. To ona cie zostawiła mimo że jej związek z mezem to tylko pozory dla dobra dzieci? Bo skoro tak, to dziwne że ona chce byc fair względem męża.

Gość gość
Ona była ze mną 4 mieś,i ten jej wiedział że jest ze mną bo raz u nas w domu był bo na tydzień wziął dzieci z tej rodziny zastępczej na wakacje bo Matce nie dali odżiwo.Mieszkał żnami pod jednym dachem nawet widżiał jak ona się kocha ze mna wieczorem,a i tak ją tja teraz przyjął do siebie bo też ją kocha,tyle że ona jest ze mną 2mies ciąży i ja teraz mam problem.Ona ostatnio napisala mi że mam to potraktować jako prżygode ale ja tak nie potrafie.Widać pogodziła się z nim prźez ten miesiąc jak u niego jest.To jest nie normalne z jej strony.-Jaro

Gość gość
Słuchj,ja z neta w tel pisze i wolno mi chodzi z tąd tak dlugo dochodzą moje odp.Jak chcesz to możemy przez e-maila pisać bo tak szcżerze mówiąc to nawet nie wiem z kim pisze bo tam sami goście są;)-Jaro

Gość gość
Przypadkiem weszlam na ten watek po ponad 3 latach i rozpoznalam swoje stare posty. Dla wszystkich nieszczesliwie zakochanych - minelo! Czasem wciaz mysle, ale juz nie boli. Choc nigdy juz nie bede taka beztroskajak przedtem. Ale kto wie czy to zle czy dobrze.

Gość gość
To pocieszające :)

Gość gość
zdychaj pchla.rzu