Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z zazdrością

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Mam pewien problem. Jestem z moim facetem od niedawna, ale to poważny związek, znamy się już kilka dobrych lat. Problem w tym, że pracujemy oboje w miejscu, gdzie przychodzą również wolontariusze. Wśród nich jest pewna dziewczyna. Nieletnia, młodsza od niego o 11 lat. Od dawna próbowała go poderwać, on traktował ją jak przyjaciółkę, młodszą siostrę, ale przyzwalał jej na flirtowanie z nim. Myślałam, że teraz, kiedy będziemy razem, ona sobie odpuści, niestety tak się nie stało. Ciągle się o nią kłócimy, bo na każdym kroku mnie obraża, podrywa go, a on ma na jej punkcie słabość. Jest śliczną dziewczyną i wiem, że podoba mu się, mimo różnicy wieku. Wiem, też, że zależy mu na mnie i kocha mnie, ale czasami zazdrość bierze nade mną górę i robię mu wyrzuty. Najbardziej boli mnie, kiedy przez cały dzień potrafi mnie przytulić, a kiedy pojawia się ona, to stoi jak słup i nawet mnie nie dotyka. Nie wiem już sama co mam z tym zrobić.

Gość wilczy szaniec
ON ci mowil, ze ONA probowala go poderwac, tak? :D

Gość gość
Nie, sama to widziałam, bo długo już razem pracujemy

Gość gość
w powaznym zwiazku facet dotyka swoja dziewczyne przy innych kobietach nie udaje ze nic ich nie laczy, a twoj wyraznie dba o to by mlodsza nie poczula sie odrzucona przemysl to